ahoj chcem sa opytat kedy vam vysli pozit testiky. v case ovu sme nedavali pozor. test som si robila 7 dni pred MS co je samozrejme skoro ale nedockavost= negativny. teraz som robila rano zase tj. 2 dni pred MS=negat. ale mam take tie priznaky ako nevolnost, pichanie a tlak v podbrusku, co moze byt aj PMS samozrejme ale okrem toho aj tvrdy vysunuty krcok co som mala aj pri prvom. teda otazka znie keby som bola ozaj tehu neukazal by testik uz aspon ducha 2 dni pred ms?
@im709vf vobec nie len si mi asi otvorila oci mozno si to fakt namyslam, uvidime este pockam 3 dni a potom to skusim zase...ja mam trosku pocit ze mi z matersta preskakuje maly ma este len 6mesiacov a ja uz by som chcela velmi dalsie, muzovi to je jedno teda on by pockal ale ked bude tak sa nepohneva no ja by som sa asi zblaznila od stastia zase tak asi preto si to namyslam
Záleží od toho kedy si mala ovulaciu, mne pri prvom vyšiel duch na teste až deň pred ms lebo som mala posunutú ovulaciu o niekoľko dní, teraz som mala ducha 6 dni pred ms lebo ovulácia bola skôr. Keď nevieš kedy si mala ovulaciu spoľahlivo si sprav test až v deň ms alebo keď bude meškať. Keby si mala nejaké príznaky z tehotenstva ako píšeš tak aspoň ten duch by na teste už bol.
@im709vf akurat som to chcela napisat. ono tie priznaky mozu byt kludne aj s takej tej nervozity, ktoru isto teraz preziva
@judit001 mne ukazal teat na 12 den meskania MS
@monika2605 a testovala si aj skor a neukazal este?
@monika2605 ja sa teda orientujem aj podla krcka aj bazalnej teploty aj ked nesom uplne zbehla v tom a to mi nasvedcuje ze asi ani ale testiky boli zatial negat no ms az zajtra mam dostat tak asi skoro testujem no...pockam 3 dni este a ked nepride skusim potom zase
@judit001 ano
@judit001 ja som skusala non stop ale som citila ze sa nieco deje.. pobolievalo ma spodok brucha a stale testy nic.. az na 12sty den meskania
@monika2605 tak ako u teba ale teda az na 14ty den ☺️ je to tam
@judit001 gratulujem❤❤❤❤
@judit001 test by som robila až keby mi aspoň 3 dní mešká menstruacia . Skôr to nema zrejme moc zmysel. A hlavne ráno z prvého moču.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@judit001 mne ukázalo uz 4 dní pred očakávanou menštruáciou