Ahojte kedy najskôr ste mali príznaky tehotenstva ? Mali ste niektoré príznaky už aj pár dni po oplodnení ? Som 6 deň po ovulácii a príšerne sa pozorujem chvíľu som unavená tak si hneď namyslam potom keď mi je super som normálne sklamana, že sa cítim super 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anika25492 prve tehotenstvo 8 tyzden a druhe bez priznakov az meskanie cyklu, este nemozes mat ziadne priznaky. Ked bude meskat, sprav test. Drzim palce 🍀
@anika25492 az okolo 6tt
Ja som mala 4 dni po ovu strasne bolestive a naliate prsia a este pred vynechanim ms som uz boma extremne unavena ze som si kazdy den lahla poobede okolo 5-6a som este aj zaspala stale na chvilku co za normalnych okolnosti nehrozi len v chorobe :D a okolo 8dpo som mala 2 dni taky biely husty vytok (vsetko mam poznacene v kalendari oreto tak "detailne"viem ale tie prsia nezabudnem na tu bolest a som si myskeka ze mi pride skor ms tak mi to nolo cudne ze tak skoro po ovu ma uz bolia)
Na 8 den som mala strasne citlive prsia a bolest krizov priserna
Prve tehu na 6dpo silny krc v podbrusku, na 10dpo som robila test a duch... Dcerka
Teraz mi bolo nevolno na 6,7,8 dpo rano a tam mi nedalo a na 10dpo som zas urobila test a duch... Som teraz 18+3tt
Dalsie.tehu co nedopadlo tak na 6dpo ruzovy vytok 1x na papieri pri utreri na 10dpo.duch, slabo silnel ale silnel.zaver anembryomola (prazdny gestacny vacok) vyvolani potrat v 8+4tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anika25492 zacali mi raz v 8 a raz v 6 tyzdni... 6 dni po ovulacii tazko budes mat tehotenske priznaky, nesleduj sa tolko. Prvym priznakom v 99,9% je vynechana menstruacia.