Cavte zenusky. Kedy sa vam objavila slaba druha ciarka na teste? 10-11 dpo je mozne mat uplne negativny test a na dalsi test uz slaba ciarka ci? A ked ste mali slabu ciarku mali ste uz nejajky priznak tehotenstva ci este vobec ziadny? Dakujeeem 😘
8-9DPO a bez príznakov
Den pred ocakavanym prichodom menstruacie
2 dni pred MS som mala slabunku čiarku
Priznaky som mala tyzden pred ms. Ovu nesledujem, tak neviem, kedy presne prebehla. 4 dni pred ms test negativny, 2 dni pred ms pekne pozitivny, aj digi vysiel pozitivne.
vcera myslim tu bola rovnaka otazka 🙂 uz tam i je zopar odpovedi https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/kedy-najskor-vam-tehu-test-potvrdil-tehotenstvo-2/#post-83909377
Viem presne na deň kedy sme splodili krpca lebo v ten deň sme išli na plno a rozhodli sme sa že chceme bábätko 🤣🤣 a ono to vyšlo na prvý krát 🤭 na 16ty deň po styku som mala slabeho dušíka na teste ale teda už bol pekne celkom viditeľný nebol to taky ze som musela lupou hľadať a keď som spravila o dva dni tak už bol test jasne pozitívny. 😊 Prvé príznaky prišli asi o tyzden - dva kedy som začala mať ranné nevoľnosti a veľmi ma boleli bradavky..
8dpo nič...9dpo pozitívny...mne vždy testy skoro vyšli...
Ale teda standart je okolo 12dpo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
3 dni pred termínoch MS slabá čiarka a príznak žiadne ale tie nemám doteraz 😊