Ahojte 🙂 kedy najskôr ste si spravili tehotenský test ? Mohla by som aj 2-3 dni pred očakávanou ms ? Neviem sa už dočkať 🥹
Relevantny vysledok sa dozvies pri 7d meskani,tak mi aj dr vravel,ze najskor ked 7d meska. To ukaze uz spolahlivo ci si alebo nie.
Digitalny by mal ukazat aj pred ms.. mne tusim 3 dni pred ukazal
A robili ste si test výlučne vždy iba ráno alebo ste skúšali aj večer ?
Neodporúča sa robiť test takto skoro, lebo výsledok môže ukázať aj biochemické tehotenstvo a žena je potom zbytočne sklamaná...
Robila som test na 9.DPO, čiže 4-5 dní pred MS a druhá čiarka bola, nebolo to ani z ranného moču. Len ja som merala aj BT a na grafe to už bolo vidno, takže som išla na istotu. Čiarka bola ale veľmi slabá ešte.
Mne ukazal 5 dni pred MS a to bolo poobede, teraz som 30tt. V predoslom tehu ale napriklad az 5 dni po slabucka ciarka. Dovtedy negativny. Je to individualne. Skusit môžeš. Ak by bol neg., vyskusaj napr. v den ocakavanej MS, prip.ked meska.
Ja som sa bala prilis skoro, lebo by som mala hrozny strach a nervy ze to nevyslo ak by bol negatyvny a zla psychika vie urobit vela zla v tehotenstve. Ale ak budes ty v pohode, kludne skus aj par dni pred ocakavanou MS.
Podla mna zalezi od toho aku vysoku budes mat hladinu Hcg. Je v tom velmi vely rozdiel. Niektore zeny maju v 4 tyzdni 10 a niktore 700. Cize tie prve budu mat test negativny a tie druhe pozitivny a pritom su oboje uspesne tehotne, ale ta prva sa bude trapit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja dom robila den po ocakavanej a bola slaba ciarka, ozaj slaba...
Ak mas dvojbalenie vsak kludne skus ale neber to zavazne. Velakrat nevhodne vajicko odide s ms