Toto bude otazka pre tie, ktore testovali este pred menstruaciou, nie pre tie ktore pomaly po prvom styku otehotneli ani nevedeli ako a zistili to meskanim mrchy.
Kedy najskor po ovulacii sa vam na tehotenskom teste objavila aspon slaba ciarka (nie kanalik).
V lekarni mi povedali, ze tie 10-tkove testy ukazu uz niekolko dni pred mrchou. Ukazal vam uz na 10 dpo alebo este skor ci neskor? Dakujem krasne.
Ja som mala 16-17 pozitivne ovulacne testy, ms som cakala 31-1 (cyklus 32 dni), prvy pozitivny test som mala 25.
Síce sa zázrakom podarilo na prvýkrát, no ajtak som sa nemohla dočkať a spravila si test cca 1 deň pred očakávanou menštruáciou (mávala som rôzne dlhé cykly). Čiarka bola dosť slabá, keby spravím ešte skorej, asi by nebolo vidno. Plná čiarka bola až o 5 dní.
@zojanka dakujem za odpoved, ak sa mozem opytat po tom 12 dpo kedy este nebola 2.ciarka, objavila sa kedy?
@babovka2321 to je dost skoro od pozitivneho ovu testu teda 🙂
No, aj mi patrične zle bolo do 16tt potom 😂 ale nie vsetky testy ukazu tak skoro, zalezi aj od toho. U mna to ako prve testy boli tie cinske z ali, az potom som testovala tunajsimi 🙂 a tie z ali mali celkom dobre ciarky oproti napr dr max alebo pepino
Mne sa ukázala 5 dní pred očakávanou menštruáciou.. taký slabý duch, aj digi v ten istý deň potvrdil
Že som tehu som zistila až v 7tt 🙂 keďže 12dpo bol test negativny, dokonca som 14dpo začala krvácať bola som si istá že to nevyšlo a viac netestovala.
2 dni pred ms slabunka ciarka aj digi pozitivny. 2 dni pred tym este test biely, ale priznaky som uz mala 6 dni pred ms.
14DPO uplne slaby duch, ciarka potom kazdy den tmavsia
@babovka2321 ktore testy z ali to boli, prosim?
Myslim, ze tam su skoro vsetky rovnake, take, co sa predávajú po 25-30 ks za nejake smiesne 3€... Dokonca mam doma kopec tychto ovulacnych aj tehotenskych testov teraz 🙈 pozriem, odfotim
Ja som si robila na 25 den. A bol pozitívny jasne. Čiže 2-3 dní pred ms. Robila som si ho preto, že už týždeň som sa v noci budila a premýšľala budem či nebudem vracať.
10 dni po ovulácii
8 DPO
3 dni po vynechaní ms
ja tiez uz 10 DPO som mala pozitivny test a celkom pekne viditelny, duchov sme nemuseli lovit 🙂 testovala som skor, lebo som musela kvoli fraxiku 8DPO este nic a 10DPO uz bol
@hennyinnsbruck ano u mna bolo vidiet uz na 10dpo (na 10.den po ovulacii).Mam dlhsi cyklus,ovulaciu komplet posunutu,nemam ju v strede cyklu ako by mala cca byt,ale mam ovu tyzden pred ms doslova🙂
@danginko ja som mala vtedy 32dnove cykly a ovu na 20dc...😊
@hennyinnsbruck ja som mala posledny 35!dnovy az a ovu vychadzala na cca 25-27dc.Takze ja som vlastne mesiac cakala len na ovulaciu a od ovulky len par dni do ms.Cisty cirkus,ale hlavne,ze zena ovuluje,aj ked neskor.A aby aj vedela kedy.Kebyze nemeram a netestujem denne,nemam ponatia a hlavu v smutku,lebo zvacsa sme sa snazili tak okolo 18-25dna cyklu🤷
@danginko Uau pekne "neskoro".. Sak to je to, vedieť kedy je ovulácia, nie každý má chuť na sex každý 2 deň celý mesiac v kuse 😂 ja som ju mala folikulometriou odsledovanu a aj ovu testami...
neviem kedy som mala ovu,a le mala som 28dnovy cyklus a 2 dni pre ms som mala ducha na teste. cize asi to mohlo byt okolo 12DPO
Pri tretom babatku to bolo 12 DPO. Merane bazalnou teplotou, 2 dni pred ovulaciou bol sex, este "bezpecne" u mna, lebo posledne 2 roky to boli anovulacne cykly alebo dlhe 36-40 dni, ovulacia na 17-22.den. A tento bum, 14-ty den ovulacia a mame uz mesacne babo 😊. Inak, bazalna teplota uz na 10 DPO vyskocila nad 37 stupnov, co u mna nebyvalo zvykom, taketo vysoke poovulacne teploty a po 14 DPO uz ostala stabilne cez 37. Podla mna ta pozitivita zavisi od toho, kedy presne doslo k oplodneniu, uhniezdeniu, ako rychlo u ktorej zeny stupa HCG, to moze byt velmi individualne.
Mne ukázalo slabú na 16 deň od ovu (32den) viem to presne keďže sme navštevovali centrum asistovanej reprodukcie
9 DPO
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mám skúsenosť, že 12 deň po ovulácii (viem presne kedy bola - navštevovala som centrum asistovanej reprodukcie) som na teste nemala ešte ani náznak a bola som vtedy tehu ako som neskôr zistila.