Kedy najskôr sa vám objavila druhá čiarka po KET?

15. aug 2023

Damy, kedy najskor sa vam objavila 2.ciarka po KET? Podla car sa testuje na 14.den - ale mna zaujima ci ste testovali skor a kedy ste mali naznak 2.ciarky?

snowww1
15. aug 2023

Ahoj, 6dpt som mala už krásnu čiarku na teste

autor
15. aug 2023

@snowww1 ahoj, no super tak skoro. A den vkladu sa nepocital? Cize den vkladu plus 6 dni? Mala si aj nejake priznaky?

thereisabear
15. aug 2023

4. deň

autor
15. aug 2023

@thereisabear coze, uz 4.? Mala si aj nejake priznaky?

biem22
15. aug 2023

5 deň , samozrejme deň vkladu nepočítam 🙂 . Mala som to rovnako aj pri ET v 5deň

autor
15. aug 2023

@biem22 tak to skusim teda aj ja otestovat na 5-6 den. Ale nemam ziadne priznaky... beriem len progesteron, ani prsia ma nebolia. Skor mam obcas akoby ms pobolievanie parkrat do dna, najma vecer alebo ked vela chodim, ale to bude asi z progesteronu. Ty si mala nejake priznaky ked si uz mala pozitivny test?

katarinaforever
15. aug 2023

4 den

autor
15. aug 2023

@katarinaforever to je super 🙂 prosim napises mi ako si sa citila? Nejake priznaky ci vobec nic?

thereisabear
15. aug 2023

Teda, už na 3. deň tam bola čiarka, ale veľmi slabá a po limite. 4. deň tiež slabá, ale v limite. Žiadne príznaky som nemala.

autor
15. aug 2023

@thereisabear ja mam dnes 4.den po vklade. Ak neratam den vkladu. Skusim asi zajtra testnut, nech je to z ranneho mocu.

darling111
15. aug 2023

Ja som prvý test po KET urobila na 5ty deň...a bol už malý duch. Robila som aj nasledujúce dni a ciarocka tmavla 👍 teraz som v 21tt ❤️ a modlím sa každý deň,aby sme to dali pekne dokonca 🙏

autor
15. aug 2023

@darling111 gratulujem, drzim prsty 😇 ten 5.den ked si testovala; mala si nejake priznaky alebo az neskor? Asi skusim zajtra testnut, ale mne nic nie je :/

darling111
15. aug 2023

No ja som na 2. A 3.den po KET mala pichanie v podbrušku...niekoľkokrát do dňa. Už dom tušila,že sa asi niečo deje. Okrem toho pichania vôbec nič. Ale niektoré baby to uhniezdenie necitia, ale to neznamená ze to nevyslo 🤞 fakt iba pichanie a jemný tlak v podbrušku. Prvé príznaky sko citlivé prsia, a doteraz mam úžasný čuch 😅 tak go prišlo možno po tyzdni-dvoch .

katarinaforever
15. aug 2023

Áno nafúknuté brucho veľmi a kŕče v podbrušku.

bejbs123
15. aug 2023

U mna to bol 5.den

autor
15. aug 2023

@bejbs123 a priznaky si mala? Ja ziadne nemam.

bejbs123
15. aug 2023

Kazdy ma asi ine priznaky,mna boleli prsia,bola som dost unavena a ovoniavala som vzorky vonaviek a vsetky mi vonali rovnako ako vonavka do zachoda,po par tyzdnoch mi vynali uz pekne,ale ziadne bodanie som ja napriklad nemala

lienka9
16. aug 2023

Skusala si? 🙂

autor
16. aug 2023

@lienka9 este nie, skusim zajtra rano, nech nie som sklamana uz dnes 😀

autor
16. aug 2023

@bejbs123 pri biochem tehu som mala toto iste, len mi smrdelo hocico hned ako som vstala rano :D teraz nemam ziadne priznaky, tak asi viem ako to dopadne.

bejbs123
16. aug 2023

Podla mna sa to neda hodnotit na zaklade toho a treba len vydrzat na vysledok

autor
16. aug 2023

@bejbs123 ano, to mas pravdu. Zajtra testujem a uvidime 🙂

bejbs123
16. aug 2023

Drzim palce

autor
16. aug 2023

@bejbs123 dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre