Kedy najskôr sa mi ukáže druhá čiarka na teste?

10. máj 2021

Všade sa píše o tom, kedy najskôr test ukázal druhú paličku. Čítam príbehy šťastných žien ako mali už 8-9dpo pozitívny test a určite to bol úžasný pocit 😊 No mňa by teraz zaujímali príbehy mamičiek ktorým sa tá druha palička nie a nie ukázať. Zažili ste alebo poznáte niekoho kto po XY dní meškania a negatívnych testoch konečne zazrel druhú čiarku?😊 Kedy a ako to bolo? Podeľte sa o príbehy 😊

kkovacovak
10. máj 2021

Toto sú moje testy na 37, 38 a 39. DC takže skoro až 10 dní po očakávanej ms. Mala som posunutú ovuláciu takže testy boli až takto neskoro. Je to veeeeelmi individuálne a aj keď po ms nič neukazujú tak to stále nič neznamená. 😉

dana1231
16. máj 2021

Som tehotná ? Kedy opakovať test ? A môže byt aj poobednajsi moč?Kedy ísť za doktorom ?

kkovacovak
16. máj 2021

@dana1231 už vám odpovedali v inej diskusii že áno. Ale teda najlepšie je robiť test ráno z ranného moču a opakovať vždy v rovnaký čas o pár dní. Ak už máte takto pozitívny test tak kľudne zavolajte dr a už testovať moc nemusíte. Budú sa vás pýtať na prvý deň poslednej ms a podľa toho vám povedia kedy prísť. Zbytočné je chodiť hneď lebo dr ešte nič neuvidí a len vás to bude stresovať. Ak ale chcete len potvrdenie tehotnosti tak vám zoberie krv a potom vás objedná na prvé sono.

dana1231
16. máj 2021

@kkovacovak ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre