Kedy najskôr po styku môžem robiť tehu test?

12. jan 2024

Ahojte. Chcem sa opytat ci mate skusenosti s teho testom este pred meskanim menzesu? Potrebujem co najskor vylucit alebo potvrdit TEHO test kvoli MR vysetreniu a som z toho nervozna. Menzes by som mala dostat 20teho januara. Styk sme mali naposledy zo 6 na 7 kedy som mala mat posledne plodne dni. Kedy by ste si najskor robili test? Ako moje predchadzajuce teho som mala pozitivne az ked mi dva dni meskal.menzes. Len teraz by som potrebovala skor vylucit TEHO aby som sa mohla
objednat. dakujjem.

beata_k
12. jan 2024

Zasla by som na odber krvi.

autor
12. jan 2024

@beata_k kedy?

beata_k
12. jan 2024

Zavolaj gynekologovi a dohodni sa s nim tak aby vysledky prisli vcas pred MR vysetrenim.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zojanka
12. jan 2024

Kedy mas MR? Aky datum?

rebrambora
12. jan 2024

Vies snad, ze test nieje stopercentny. Zavolaj lekarovi a dohodni sa s nim.

sili82
12. jan 2024

Zavolaj svojmu gynekológovi, nech ti vezme krv. Ja som tak bola tiež, lebo som mala ísť na CT a nevedela som, či niesom tehotná, tak mi vzali na gynekológii krv. Ale už sa nepamätám koľko dní pred mendzesom to bolo.

autor
12. jan 2024

@zojanka nemam datum potrebujem sa objed at. Ak so. Teho mozem az v 4. mesiaci naskor. Ak nie tak aj o tyzden dva.

autor
12. jan 2024

@sili82 mam.to podobne odmietla som CT a cakam ci som alebo nie a mozem.na mr

zojanka
12. jan 2024

Tak sa objednaj po termine menštruacie, koncom januara. To uz budes na isto vediet, pripadne vies MR aj vcas zrusit ak by si bola tehotna. Ja ze uz mas pevny termin niekde okolo menzesu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre