Kedy najskôr HCG v krvi?

natalia_r
6. mar 2019

Ahojte, kolky den po olodneni je mozne zistit HCG v krvi? Viem, ze cca na 10 ale to je akurat vikend dokelu, tak mozem ist este v piatok myslite co je tyzden po ovulacii? bude to uz mozne zistit?

Dakujem za nazory

jamimka
6. mar 2019

A to sa naco ponahlas? Ked si tehotna, budes aj o tyzden.

svettii
6. mar 2019

Nerozumiem o čo ti ide, veď tak a čo keď je to cez víkend? To máš niečo iné na robote a nemáš čas byť tehotná či čo?

beky1813
6. mar 2019

Nezachyti ani krv 7 dni po ovulacii. Zbytocne tam pojdes, kde sa tak ponahlas?

natalia_r
autor
6. mar 2019

Niekde som citala ze uz tyzden po oplodneni sa da, tak sa len uistujem, ci ste niekto o tom tiez pocul.

bobula46
6. mar 2019

Neda sa ti počkať čo si doma urobíš test? Ja teda neviem ako chodíte na ten odber. Že si myslíte že ste tehotné a oni vám s radosťou v akejkoľvek nemocnici zoberú krv? Ako ja mám doktorov super ale sama by som sa hanbila ísť po týždni od sexu prísť za dr a povedať mu že asi som tehotná lebo som mala pred týždňom sex tak nech mi zoberie krv 🤦

natalia_r
autor
6. mar 2019

@jamimka toto viem aj ja, ale dakujem za info

natalia_r
autor
6. mar 2019

@svettii je to cez vikend preto sa pytam ci sa mi oplati ist uz v piatok ci uz to bude mozne zistit.

natalia_r
autor
6. mar 2019

@bobula46 mnr sestricka povedala ze o 10 dni mam prist

jamimka
6. mar 2019

No ale naco tak skoro potrebujes vediet?

simona232323
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bobula46
6. mar 2019

@natalia_r pokiaľ máš takú ochotnú sestričku tak kľudne teda choď na 11deň. Rovnako ne/tehotná budeš v 10 alebo 11 deň. Aj keď nechápem prečo ti kázala tak skoro.
Ja som volala keď som si urobila test, koľajnice ako svet čiže som vedela že som tehotná a termín mi dala až o dva týždne čo mi meškala.

natalia_r
autor
6. mar 2019

Z krvi sa da HCG zistit skor ako z tehotenskeho testu z mocu. Jedine co sa pytam je ci mate skusenost alebo znalost o kolko je to skor.

jamimka
6. mar 2019

Ak ti 10 dpo neukáže test, tak z krvi by uz malo.

ninka9293
6. mar 2019

@natalia_r mne ukázal test z moču už 9dpo slabulinku čiarku a 10dpo to uz bolo jednoznačné.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre