Kedy môžem urobiť test?

20. mar 2024

Ahojte, kedy môžem vykonať test (a kedy je možné, že sa mi už ukáže druhá čiarka v prípade tehotenstva), ak neviem testovať hneď z ranného moču? Odpoveď až keď mešká menštruácia je u mňa dosť nepresná, keďže vtedy som 10 dpo (krátka lutealná fáza)

majamat
20. mar 2024

ono je to trosku individualne.

z ranneho mozu maju niektore zeny slabucko pozitivny test uz po tyzdni od ovulky. v takom pripade mozno maju po 2t pozitivitu uz mozno aj kedykovek cez den.

no su zeny, ktore maju pozitivny test rano az po 2t od ovulky a v takom pripade v priebehu dna este pozitivny nebude, mozno az po 3t.

cize to je trosku individualne. no vsoebecne plati, ze ked ms meska, je to zhruba 2t po ovulacii. no toto je este stale cas, kedy moze byt test pozitivny len z ranneho mocu.

,teraz mi naadlo, mozes ksusit aj 2t po ovulke z mocu v priebehu dna,a le teda skus pred testovanim malo pit, ale asi viac ako 2hod, moznoa j 4hod predtym pit malo. uplne tekutiny nevylucuj, inak sa to nebude chciet na wc, ale neprehanaj.
a ak nevyjde a ms bude meskat, tak jednoducho o par dni zopakujes

bejka90
20. mar 2024

Ahoj ja mam lf 11-12dni a na 9dpo mi uz ukazalo slabu ciarku

dadka1997
20. mar 2024

Ťažko povedať, po týzdni meškania najlepšie.. niekomu uz ukáže na 10dpo ak nie skôr .. zalezi od ovulacie od oplodnenia uhniezdenia a ako stupa hcg

michaela789
22. mar 2024

Ja som mala z ranného vždy slabulinku čiarku a poobede normálnu. Takže som mala vyššie hcg v neskorších hodinách počas dňa. Prečo neviem, ale vraj je to bežný jav. Takže by som sa toho ranného moču až tak nedržala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre