Kedy mám testovať?

norina89
13. dec 2024

Ahojte. Trosku to bude na dlho ale potrebujem ozaj radu. 13.nov som dostala menzes. Ako mi ukaze kalendár od 24do 30nov som mala plodné dní. 25eho sme mali SX lenže nedával pozor a všetko do mna 🤷‍♀️ Presne vedel nechcem teraz dieťa tak neviem ci to.naschval... ale toto neriešim teraz. 27eho som vedela kúpiť escapelle (2dni nato). 2 decembra a 11dec.som robila test ten je zatiaľ negat. 11.dec som bola u lekára ten mi bral krv na hcg zatiaľ negatív,nakoniec mi pichol Agolutin.Dnes je 13.dec a ani necítim ze by som dostala mentes. Žiaľ bojím sa. Prosím vás viete mi poradiť čo kedy mam testovať alebo ako ďalej?? Ďakujem pekne

januska12323
13. dec 2024

Neostáva nič iné len počkať. Držím palce

saxana000
13. dec 2024

Ta escaplle ti mohla rozhadzat hormony este tyzden pockaj ci zabere vyvolavacka.a nabuduce mu rovno natiahni kondom hned ked sa povyzlieka a nespoliehaj sa na chlapa ked dieta nechces. Lebo tieto chemicke koktejly tiez telu neprospeju.

norina89
autor
13. dec 2024

@januska12323 ďakujem 🙏

norina89
autor
13. dec 2024

@saxana000 ďakujem pekne za radu🙏 Áno viem tieto veci nie sú dobré. Vieš čo k tomu len toľko ze sme sa rozišli lebo psychicky ma zničil už , keď nevie pochopiť ze treba dávať pozor tak ja už neviem. Toto bolo naposledy prisaham že bez gumy! Len tak strašne sa bojím lebo ja dieťa nechcem a on to presne vedel.🫤 A ani to neviem ak náhodou som tehotná ze dokedy môžem ísť na potrat a aká je cena ....🙁

colsami
13. dec 2024

Len cakat. A zmen frajera. Ked vravis ze vie ze teraz nechces dieta a spravil to naschval? Ja nechapem kde sa taky pako da najst. 🙄

monita12345
13. dec 2024

Escapelle vie dosť rozhádzať cyklus, aj mne ho dosť rozhádzala ..neboj tehotná nebudeš... A cena potratu je od 350 do 400€

norina89
autor
13. dec 2024

@monita12345 ďakujem Monika zlata si🙏

norina89
autor
13. dec 2024

@colsami Véd to,od začiatku som mi vravela že nechcem. Ale on to robil naschvál... už neviem myslieť na nič iné. Rozišli sme sa a ja som.v pini teraz. Skončila som s mužmi

okm221
13. dec 2024

Čudujem sa ze fi dr po hormonalnom mega koktejl pichol ešte aj vyvolávacku, ďalšie hormóny.. 😯

norina89
autor
13. dec 2024

@okm221 no ja nerozumiem do toho. Kúpila som escapelle ,potom o týždeň mi pichol teraz v stredu. Tak ja už neviem😕

okm221
13. dec 2024

@norina89 aj tak dva dni po sexe escapelle je mala sanca na účinnosť, lebo ak je už vajicko uvoľnené už to nepomôže, škoda, riadne si si zarobila teeeaz kým sa ti to dostane do poriadku

norina89
autor
14. dec 2024

@okm221 presne ako vravíš. Neviem ako sa dostanem z toho. A to čakanie je najhoršie čo môže byť. 😔

nika_val
14. dec 2024

@norina89 mne taktiež vyvolávačka nezabrala hneď ale až na 10ty deň od pichnutia.. menštruácia síce potom bola ako peklo - aj bolesti aj silná veľmi
A čo sa týka ešte jednej veci - vieš o tom že keď ti kalendár ukázal plodné dni tak ty si vtedy vôbec nemusela mat plodné dni? Kalendár je iba veľmi orientačná pomôcka, to ti ukazuje len v prípade ze by si mala dokonale pravidelný cyklus, tip top stav
Ale ovulaciu si mohla mat bud skor alebo aj neskor .. takže celé plodné dni mohli byť inak
A neboj sa, tehotná nebudeš.. ak by si bola to už by ti test také koľajnice ukazoval ze až 🙂
Na meškanie menštruácie veľmi veľmi vplýva aj stres ktorý teraz určite máš a čím viac stresuješ tým horšie.. ja viem ze to je ťažké ale skus sa hodiť do kľudu, vyhodiť to z hlavy a uvidíš že ona príde

norina89
autor
14. dec 2024

@nika_val ďakujem veľmi pekne za odpoveď si zlatá Nika☺️ Áno veľa stresujem hlavne 2 týždeň každý deň. Bola by som kľudnejšía keby už dostanem menzes. 😑😑 ale to čakanie je najhoršie čo môže byť 😣 Pevne dúfam že máš pravdu ,a dobre dopadne. Drž mi palce. A ďakujem za tvoj normálny názor ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre