Dobrý deň. Písala som do fóra už 2 príspevky o testoch ktoré som robila ci sú pozitívne nakoniec som si urobila aj clear blue a chcela by som sa opýtať kedy je najlepšie ísť za svojím gynekológom? Clear blue mi napísal termín počatia 1-2t. (nechránený styk sme mali 16.4).ďakujem
ano, netreba sa nejako extra ponahlat pokym nemate nejake tazkosti .....mna objednali tak na 6tyzden na krv ......a potom az v 10tt bol prvy ultrazvuk
gynekolog tam dovtedy vela nevidi ......iba vam moze potvrdit, ci tam vidi vak a potom, ci uz bije srdiecko
Na druhej strane... moja lekarka objednava od prebiehajuceho 6teho tyzdna kvoli tomu, aby mohla vylucit mimomaternicove tehotenstvo a to je dost dolezite - cakat do 10. tyzdna moze byt velmi rizikove.
Cize jasne, ze este neuvidi bit srdiecko, ale vidi dutinku v maternici, vidi zltkovy vak a vie potvrdit, ze sa tam nieco crta a ze je to v maternici.
Najlepšie je zavolať priamo lekárovi a sestrička ťa objedná 🙂
U môjho sa neobjednáva, pri prvom som bola v 9.tt, pri druhom skôr kvôli krvácaniu, inak by som šla až tak okolo 10tt.
Posledný menzes mi začal 1.4
Stačí v ôsmom/deviatom týždni tehotenstva.
@nikusook treba zavolaj gynekologovi a povedat mu, kedy si mala poslednu menstruaciu a oni ti podla toho povedia kedy tam mas ist.
@nikusook v tomto týždni neuvidí veľa..Max gest.vak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zavolaj, povedz ze si mala pozitívne testy, a sestrička ta podľa poslednej menstruacie objedná