Ahojte baby, mám podozrenie na tehotenstvo a neviem kedy ísť ku gyn. Bojím sa, že to je len zápal, preto by som išla najradšej hneď zajtra. Vec sa má tak, že som dnes 6DC, menštruácia meškala 2 dni, prišla a trvala 2 dni, ešte sa mi to nestalo. To by až tak nevadilo, ale od prvého dňa mám stále bolesti v podbrušku v strede, také ťahanie, pichanie, svalovka... Navyše po akomkoľvek orgazme pociťujem kúsok silnejšie kŕče v podbrušku. Prsia bolia len keď chcem spať na bruchu. Výtok nemám. Viem že sa ma chodiť ku gyn až keď meškajú, tak neviem či ísť, alebo čakať do ďalšej ms. Pred mesiacom som mala preventívku a všetko bolo ok. Ďakujem za rady. Dnes mi vyšiel duch na pepino teste
Normálne si zavolaj,objednaj sa...ak máš zapal necaka sa kým meska menstruacia...
Zajtra skus ešte jeden test ak bude silnejsi tak mu to spomenieš
@ls56
@zuzi0911 nejak neverím tým testom, nez som unho bola v júli mala som riadne pozitívny test, ale len jeden a povedal mi že nevidí tehotenstvo, že mám prísť keď bude meškať. Objednať sa nemusím stačí keď prídem, ale normálne sa hanbím tam ísť, si bude myslieť že mi šibe 😁 ale budem to musieť poriešiť s ním, viem.
Jaj zenska.. 🙂
Stqcio by prečítať zopar tem tu.. Ak ti meska a mas na teste ciarku, tak asi si.
Zaroven sa prejdi este raz do drogerie alebo lekarne a kup nieco kvalitnejsie ako je Pepino.
Pokial bude stale ciarka, tak nieco u trba prdukuje HCG... Kazdopadne sa na sono ukazuje nieco az okolo 7-8tt...mne dokonca az na 9tt,cize ak si tam bola pred tyzdnom, tak aj lekar vidi velke H a nechapem, ze ta objednali..
Kedze sa ale citis zle zainvestuj do toho testu a volaj dr este raz nech ta skontroluju este raz a lepsie.
Od kedy ti meska a ako vyzerala ta druha ciarka? Drzim palce, nech je vsetko ok
Vsak ak si myslis, ze si tehotna, tak po vynechani MS a ked mas pozitivny test. Ale skor ako 6-8tt to moc zmysel nema. Ak si myslis, ze mas zapal, tak hned.
@kitycat ahoj, no to je tak že v júli mi vyšiel takyto test tak som šla ku gyn lebo som už mala po ms ale normálnej (1.foto) a povedal že nevidí tehotenstvo, proste asi falošný test. Ďalšia ms prišla pred 6 dňami (moje cykly sú 24-26 dnove) ale trvala len 2 dni a boli ma odvtedy podbruško. Dnes som si urobila pepino prúžkovy a teraz dr.max, iné testy už doma nemám.
@ropucha6 neviem čo si myslieť, ale budem musieť ísť tak či tak čo najskôr lebo sa bojím zápalu
Kúp si digitálny a počkaj na menštruáciu. Vôbec netreba ísť k lekárovi skôr, aj tak nič neuvidí.
@danik1505 to sú ešte 3 týždne, ale možno to tak urobím
To je v poriadku, ja som volala lekárovi až keď mi meškali a aj tak ma objednali až o dva týždne, aby si bol istý. Držím palce.
To je podľa mňa už pekná ciarka,ja by som ale išla už len skrz tie bolesti...ak je tam zápal
Moj prvy test mal presne takuto druhu čiarku. A teraz uz je ciarka silna.. A MS má prist zajtra, ale myslim si ze nepride 🙂
@stelleluna po koľkých dňoch ti zosilnela?
Od 28.7 doteraz
Žienky mali ste niektorá skoré príznaky ako bolesť hlavy, pálenie záhy a menšia chuť do jedla?
Mne meškala menštruacia, takisto som mala bolesti v podbrušku aj križe bakoniec z toho vyšlo že meška kvoli zapalu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sprav si ešte iny druh testu zajtra z ranného moču.