Ahojte, chcela by som sa opýtať…podľa tehotenskej kalkulačky tu na modrom koniku a dátumu poslednej MS, ktorú som mala 18.3 by som mala byť práve v 5+5 tt. Chcela by som ísť ku lekárovi v utorok - to by som mala byť asi 6+1 ak dobre počítam. Myslite, že už niečo bude vidno alebo mám ešte počkať ? Pýtam sa to hlavne za to, že potom sa ku lekárovi viem dostať najbližie až o cca 2 týždne a to je dosť dlhá doba…
Ahoj, nebude ešte vidno nič, kľudne počkaj 2 týždne...
Nechápem kam sa ponáhľajú dnešné ženy...a potom stresuju.ci dačo vidno čo nevidno...
Test pozitívny.problemy nijaké tak vyčkaj.
Ak nemas problemy, tak pockaj tie 2 tyzdne, to je tak akurat na prve sono. Teraz este nemusi byt nic moc vidiet, srdiecko moze byt a nemusi, no a ked nebude, tak budes potom zbytocne trpnut do dalsej kontroly.
Keby ideš na budúci týždeň dr nebude nič vidieť. Vyčkaj a chod az o 2 t k nemu
@janinah jedno dieťa už mám. Tam som neponáhľala nemala som ani žiadne príznaky celé tehotenstvo nič. Teraz ma bolí často brucho + som pred týždňom prekonala virózu, ktorú malá doniesla zo škôlky. Práve preto sa pýtam, či už niečo dr. uvidí milá pani…..
Ďakujem za odpovede. Tak ešte tie dva týždne počkám a bude ako bude.
Ja som tehotenstvo zistila v 4.týždni, u Dr. som bola v 6.týždni (5.tt+6) a bolo už aj srdce, odchádzala som s tehotenskou knižkou.
Ja som bola druhy den ako som zistila, ze som tehotna, ale kvoli spineniu. To bolo okolo 5-6tt. Este sa nedalo nic vidiet, tak som musela prist o tyzden. Pri druhej som isla okolo 10tt a pozerala na mna, ze kde som bola doteraz. Radsej zavolaj a sestricka ta usmerni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,keď zavolaš svojej ,svojmu dr ona,on ťa usmerní a kľudne aj o tie ďalšie ² týždne.nevidim v tom problém