Ahojte , včera som si urobila tehotenský test . Je pozitívny to iste aj dnes . Vid foto . Moja otázka znie 26.10 mám ísť ku gynekológovi na preventivku . Mám počkať a ísť tam až vtedy ? Alebo mozem ísť skôr . Nechcem aby mi zbytocne nepovedal že mám prísť ajtak o týždeň alebo dva .
U môjho gyn., to funguje tak, že zavolas a sestrička tá objedna podľa poslednej menstruacie. Môj gyn. objednáva tak okolo 8tt, skôr to nemá veľmi zmysel
Ahojte baby možno to bude blbá otázka ale snáď ma trochu upokojí vaša odpoveď. No ako začať tak posledná ms 19.8.2023 k dr som išla 6.10. A na ultrazvuku nebolo vidno srdiečko že som podľa merania 4tt čo som si myslela že už to bude 6tt🤷♀️a teraz idem vo štvrtok 19.10. Keď som pozerala na internete tehotensku kalkulačku tak podľa ms by som mala byť už začínajúci 9tt neviete mi poradiť 🙏ďakujem
to si ešte len v 2-3 ...to stačí o mesiac - aj tak nič neuvidí aj tak....
Ahoj, ja som bola 6+0 a už bolo srdiečko. Ale nie je to pravidlo, radšej neskôr, ako zbytočne stresy
@mmarcinechova
@mmarcinechova pravdepodobne kanalik ale skus si kupit test inej znacky a uvidis
Tak dnes som bola u dr . Tehotenstvo mi potvrdil . Vraj som tak cca v 5 tyzdni . Na ďalšiu kontrolu idem až 30.10. 🤗
@vendy23 ahoj, tak ako som písala predtým tak podľa sona som bola 4tt a po 2 týždňoch ako som išla na kontrolu tak už aj srdiečko bilo a dr povedal že je to podľa veľkosti tak 8tt 🤷♀️tak som sa ho opýtala že nejako rýchlo rastie 😁a teraz idem 6.11.tak som zvedavá lebo by mal robiť taký podrobnejší ultrazvuk. Ale viem že je všetko v poriadku už len kvôli tomu že každý deň je pre mňa utrpením 🤮🚽ale tajne dúfam že to už čoskoro skončí. Bude držať palce nech to všetko dobre dopadne aj vám 🙏
@jarka0 nech ste len a len zdravá a nech je všetko v poriadku 🥰 .. ďakujem dúfam že to bude v poriadku aj u mňa . 🙏🏻 Ja idem 13.11 na kontrolu . A čo sa týka nevoľnosti to trpím aj ja . Ráno mám žalúdok ako na vode. Nemôžem dať nič do úst . Pri varení ani nehovorím . Vidím surové mäso a napína ma každú chvíľku .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Úplne stačí vtedy