Ahojte zienky idem sa vás spýtať , 27.3 som mala pozitivny ovulacny test no mali sme sex aj 24.3 a aj toho 27.3 zatiaľ prešiel len týždeň , kedy by bolo dobre testovať ? 😊 zajtra je asi moc skoro však ?
Keď ti bude meškať menstruacia. Ušetríš samu seba zbytočného sklamania.
Mne ukázal 2dni pred očakavanou ms pozit...3dni pred ms ešte bolo negativne. Podľa mňa ešte skoro urobyť test..počkaj tych 12dni od ovulacii..a ber si kyselinu listovú forte ..držím ti palce
Ahoooj, ja som na Tom podobne... 24.3 -14 DC pozitívny ovulačny test, neviem sa dočkať kedy si urobím tehotenský test🤭ale dnes je len 10 dpo tak rozmýšľam, či vyskúšať ale pokiaľ by som vydržala do 12 DC tak asi by bolo lepšie, si myslím, že po týždni je to ešte dosť skoro☺️máš príznaky? Alebo cítiš, že niečo by bolo trocha iné ako inokedy? Ja dnes trocha prsia, a žalúdok má niekedy intenzívne zabolí, ako ešte nikdy... Ale tie prsia neviem či nie len pms.
@88matulka88 aj ja prsia ale myslím že to je veľmi skoro na príznaky a sa mi snívalo že som si robila test a že mi vyšiel pozitivny a že som Vám na koník do tejto diskusie písala že vidíte mala som pravdu neni moc skoro na test 😂😂
Haha zlata, vidíš tie sny sú zaujímavé, tak si ešte počkám 2-3 dni☺️☺️☺️☺️
Ahoj, ja som na tom uplne rovnako 😂 tiež 27.3 pozitivny ovu test 😂 to čakanie je neskutočne
@andie2810 hrozné , aj si vravím že nejdem nato myslieť však doteraz som nemyslela tak teraz to prekusnem no nedá mi to a odpocitavam postupne 😂❤️Ale nemyslím si že zo vyšlo hneď na prvý krát , necháme sa obe prekvapiť 😘
@andie2810 dnes som akurát otvárala tu aplikáciu a pozerám že boh môj to len týždeň prešiel 🥲😀 🤣
No u mňa to bohužial nie je prvý krát 😏 joj ale to čakanie, stale si opakujem že musim vydržať aspoň do 10dpo, ale 11 by bolo lepšie a už keď vydržim toto tak vydržim predsa aj 12dpo 😂 sama som zvedava kedy siahnem po prvom teste 😂
@andie2810 ja som išla ešte predvčerom okolo regálu s tehotenskými testami atd tak som chmatla hneď dva že Sak do zásoby 🤣🤣🤣
@andie2810 a kolky krát ? 🙂 my sme zatiaľ strieľali doslova naslepo ako prišlo a to nebolo asi ani na plodne dni 😅a teraz si to “striehnem” tak som zvedava keďže som problémový typ , (cystový)
Ja mam tiež doma nakúpené 😂 a my "pušťame" asi od roku 2017... ale tiež to bolo len take že podari sa tak ok, nepodari sa tak tiež ok... potom som mala rok liečbu tak sme si davali pozor ... lieky som vysadila minuly rok v maji... takže od vysadenia to je necely rok... ale tiež sme netlačili nejako na pilu... jak sa hovori že čim viac sa snažiš a sleduješ tak tym horšie.... ovu testy robim len druhy cyklus ale to len preto aby som viacmenej bola v obraze že koľko dni prešlo od možneho splodenia, keďže počas ovu mam bolesti aj 3-4 dni tak aby som si bola istejšia potom pri tehu testoch... sex mame cca každe 2-3 dni či je ovu alebo nie 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano 🙂 tak 10-12DPO uz by sa mohlo nieco ukazat :D ale nemusi, idealne v den ocakavanej menstruacie, skusila by som mozno najskor tak v utorok