Kedy je najlepšie robiť si testík?

micinka91
29. jan 2012

Kedy je najvhodnejšie robiť si testik?🙂 Koľko by tak "ideálne"mala meškať? 🙂

dadak
29. jan 2012

@micinka91 vydrz, ked ti bude meskat aspon tyzden...budes mat aspon istotu...lebo ak budes robit skor, moze sa stat, ze ti to neukaze, tehotna budes, a peniaze na test musis minut znova...tak prajem dve palicky...

micinka91
autor
29. jan 2012

Už v utorok mala prísť a stále nikde..🙂 Ešte asi počkam,či?🙂

katus193
29. jan 2012

@micinka91 ked ti mala v utorok prist a este nic tak zajtra rano si kludne urob testik 😉 Uz ti to urcite ukaze ak tehu si 😉

micinka91
autor
29. jan 2012

Juuuj 🙂 Zajtra pred prácou si dám rande s lekárňou 🙂 Neviem sa dočkať výsledku🙂

micinka91
autor
2. feb 2012

Zase som tu :( Mešká už 9 dní,dva testy negatívne..Doktor má dovolenku 😒 Ja už fakt neviem čo mám robiť..Som z toho normálne na nervy! :ˇ(

maggie37
2. feb 2012

@micinka91 môže sa stať že ti až po dlhšej dobe ukáže 2//, každému sa inak dvíha hodnota HCG. a príznaky nejaké máš?? dufam čoskoro zistíš, čo sa deje... dufam to bude tehu 🙂 držím palce

micinka91
autor
2. feb 2012

@maggie37 Žiadne zmeny som nespozorovala :( A ranné nevoľnosti nemám 😒 Ja tam chcem II :( Bola by som asi najšťastnejším človekom na svete 🙂

maggie37
2. feb 2012

@micinka91 verim ti , aj ja o týždeň testujem 🙂 tak ti ostáva len čakať na dr. koľko bude na dovolenke? 🙂

micinka91
autor
2. feb 2012

Tak ti držím pršteky,nech sú tam šťastné II 🙂 Potom daj vedieť,ako si dopadla 🙂 Na dovolenke je od 31:1 do 13.2..Tento rok je to už jeho druhá,2-týždňová dovolenka... 😒

maggie37
3. feb 2012

@micinka91 dám nejako 🙂 fuuha, ja by som na tvojom mieste okamžite menila doktora... a mrcha nič??? 🙂 nezabudni ma označiť pri odpovedi lebo aj teraz som sem len náhodou nazrela.. 😉

cicanuska
3. feb 2012

Ahojte som tu nova a tiež by som chcela poradit mrcha mi meška už 4den mam velmy citlive a naliate prsia v čera večer mi bolo na zvracanie a aj som zvracala prvy test som si robila v den očakavanej mrche a bol negat. Dnes som si robila 2test a aj ten bol negat. tak teraz neviem či mam ešte počkat par dni a testovat znovu.

eri28
4. feb 2012

@cicanuska ja mam ten isty problem 😠

micinka91
autor
4. feb 2012

@maggie37 Stále nato"odpovedať" zabudnem:( No ja som ho zmenila len asi pred rokom,lebo je to vraj najlepší odborník.Aj prístup má úplne v pohode..Len do tej ordinácie si chodí ako na výlet :-/.Inak,mrcha stále mešká!Už je tomu 11 dní.Ešte som také niečo nezažila.Myslíš,že by som mala urobiť aj ten tretí test?Že do tretice všetko dobré?🙂 Už som zúfala ;( Dúfam,že ty si na tom o niečo lepšie ;)

micinka91
autor
4. feb 2012

@cicanuska Mám podobný problém,len mne mešká už 11 dní a dva testy sú negatívne..A navyše,môj lekár začne ordinovať najskôr o 10 dní :-/

maggie37
4. feb 2012

@micinka91 podľa mňa určite vyskúšaj. chvália ten Mamatest10.. Potom daj vedieť 🙂

micinka91
autor
4. feb 2012

@maggie37 Idem teda vyslať drahého do lekárne;)

maggie37
4. feb 2012

@micinka91 a koľkí DC si? Som zvedavá na výsledok 🙂

maggie37
4. feb 2012

@micinka91 a testuj ráno 🙂

susann80
4. feb 2012

idelane meskanie 2t a testovanie -ranny najkoncentrovanejsi moc, vtedy je najpresnejsi vysledok, ale mne vyslo aj poobede, hocikedy.

micinka91
autor
4. feb 2012

@maggie37 DC mám 40.Nevydržala som a testovala som teraz.Negatívny:( Škoda:( Už vo mne rástla nádej,že možno,niečo..:( Zajtra mi svokra pichne vyvolávačku..Inak to nevidím..:((

maggie37
4. feb 2012

@micinka91 A pravidelný cyklus mávaš? Nechápem túto situáciu teda :/ Pozri, nestrácaj nádej, skúsite nabudúce... 😉

usacek79
4. feb 2012

@micinka91 tu je tabulka statisticka podla stoviek tehotenskych testov -
http://www.fertilityfriend.com/tg/galleryStats.php
tzn. ze pozitivny test vychadza v malo pripadoch od cca osmeho dna po ovulacii, drviva vacsina 10,11,12 dni po ovulacii, tj cca 25+ DC
potom to zacina klesat, 20 dni po ovulacii vyjde pozitivny test opat uz len uuplnemu minimu zien, neskor uz v podstate takmer vobec..
takze podla tohto na 99% tehotna nie su, je mi luto 😒

mne osobne pri prvom tehu vysiel pozitivny test presne v prvy den meskania ms - teda 28DC (to bol ale vobec prvy test, co som si robila) a ciarky uz boli velmi vyrazne...
pri druhom tehu mi v den meskania (28DC) vysiel len velmi slaby, taki duchovia.. potom som si robila obden a uplne vyrazne ciarky boli cca 32DC

cicanuska
4. feb 2012

@micinka91 no tak mne meška zatial len 5den a ani by už nemusela chodit,velmi by som si priala babatenko už som z toho na nervy ked kazdy mesiac dufam ze nepride.A maš niake priznaky?Nezastupuje tvojho dr. iny lekar?

micinka91
autor
5. feb 2012

@maggie37 No asi to už nebudem riešiť a pekne to nechám na náhodu..Nič iné mi ani neostáva🙂 Včera mi bola pichnutá vyvolávačka, tak si počkám na mrchu a ideme ďalej.. 😉 Ale ďakujeeeem veľmi pekne za podporu a držííím pršteky...Určite daj vedieť ako si dopadla 🙂

micinka91
autor
5. feb 2012

@usacek79 Najskôr to bude nejaký zápal,čo spôsobil to meškanie..Ale ďakujem pekne 😉

micinka91
autor
5. feb 2012

@cicanuska Držím pršteky,aby tá paskudná mrcha neprišla 😉

maggie37
5. feb 2012

@micinka91 Ďakujem pekne, dám ak nezabudnem.. 🙂

pimpulienka
5. feb 2012

ja som si robila na 6 deň meškania

tinki
5. feb 2012

Ak je test negatívny, tak s najväčšou pravdopodobnosťou nie ste tehotné. Ak je pichnutá vyvolávačka a dostaneš MS, tak si nebola tehotná a ak si tak MS nedostaneš.

tinki
5. feb 2012

@micinka91 Nemusí to byť ani zápal, proste si nemala ovuláciu. Stalo sa to raz aj mne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre