Kedy je najvhodnejšie robiť si testik?🙂 Koľko by tak "ideálne"mala meškať? 🙂
Už v utorok mala prísť a stále nikde..🙂 Ešte asi počkam,či?🙂
Juuuj 🙂 Zajtra pred prácou si dám rande s lekárňou 🙂 Neviem sa dočkať výsledku🙂
Zase som tu :( Mešká už 9 dní,dva testy negatívne..Doktor má dovolenku 😒 Ja už fakt neviem čo mám robiť..Som z toho normálne na nervy! :ˇ(
Tak ti držím pršteky,nech sú tam šťastné II 🙂 Potom daj vedieť,ako si dopadla 🙂 Na dovolenke je od 31:1 do 13.2..Tento rok je to už jeho druhá,2-týždňová dovolenka... 😒
Ahojte som tu nova a tiež by som chcela poradit mrcha mi meška už 4den mam velmy citlive a naliate prsia v čera večer mi bolo na zvracanie a aj som zvracala prvy test som si robila v den očakavanej mrche a bol negat. Dnes som si robila 2test a aj ten bol negat. tak teraz neviem či mam ešte počkat par dni a testovat znovu.
@maggie37 Stále nato"odpovedať" zabudnem:( No ja som ho zmenila len asi pred rokom,lebo je to vraj najlepší odborník.Aj prístup má úplne v pohode..Len do tej ordinácie si chodí ako na výlet :-/.Inak,mrcha stále mešká!Už je tomu 11 dní.Ešte som také niečo nezažila.Myslíš,že by som mala urobiť aj ten tretí test?Že do tretice všetko dobré?🙂 Už som zúfala ;( Dúfam,že ty si na tom o niečo lepšie ;)
idelane meskanie 2t a testovanie -ranny najkoncentrovanejsi moc, vtedy je najpresnejsi vysledok, ale mne vyslo aj poobede, hocikedy.
@micinka91 tu je tabulka statisticka podla stoviek tehotenskych testov -
http://www.fertilityfriend.com/tg/galleryStats.php
tzn. ze pozitivny test vychadza v malo pripadoch od cca osmeho dna po ovulacii, drviva vacsina 10,11,12 dni po ovulacii, tj cca 25+ DC
potom to zacina klesat, 20 dni po ovulacii vyjde pozitivny test opat uz len uuplnemu minimu zien, neskor uz v podstate takmer vobec..
takze podla tohto na 99% tehotna nie su, je mi luto 😒
mne osobne pri prvom tehu vysiel pozitivny test presne v prvy den meskania ms - teda 28DC (to bol ale vobec prvy test, co som si robila) a ciarky uz boli velmi vyrazne...
pri druhom tehu mi v den meskania (28DC) vysiel len velmi slaby, taki duchovia.. potom som si robila obden a uplne vyrazne ciarky boli cca 32DC
ja som si robila na 6 deň meškania
Ak je test negatívny, tak s najväčšou pravdopodobnosťou nie ste tehotné. Ak je pichnutá vyvolávačka a dostaneš MS, tak si nebola tehotná a ak si tak MS nedostaneš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@micinka91 vydrz, ked ti bude meskat aspon tyzden...budes mat aspon istotu...lebo ak budes robit skor, moze sa stat, ze ti to neukaze, tehotna budes, a peniaze na test musis minut znova...tak prajem dve palicky...