Dobrý deň chcela by som sa spýtať môžem si spraviť tehotenský test po menzese keď viem že sa snažíme a prichádza mi vždy skôr menzes než predtým chodil presne na čas.? A kedy je dobré si robiť tehotenský test? Viem že pred menzesom ale ako keď mi majú prisť a potom ma prekvapia a prídu skôr 🙂
No ja nechápem otázke … keď príde skôr tak čo chceš testovať? Keď príde tak tehotná nie si takže neviem či som to ja len nepochopila alebo o čo ide 🤔
@natally_ v lekárni ti bolo povedané, že test si máš robiť po menzese? Test si máš robiť vtedy, keď ti MS mešká. Keď ti nemešká ale príde skór tak tehotná logicky niesi a test nepotrebuješ. Niektoré testujú už pomaly druhý deň po sexe lebo si vsugerujú, že večer majú sex a ráno ich už pichá v podbrušku a potom hladajú duchov v rozobratých testoch s milion filtrami a upravami. Niekomu ukáže test aj 1-2 dni pred očakávanou MS, ale presne ti ukáže až vtedy, keď ti mešká.
@natally_ v lekárni ti povedali, že treba robiť test pred menzesom a po menzese? To v akej lekárni toto radia? Lebo je to hlúposť.
Pointa testu je, že sa robí, keď mešká. To je prvý ukazovateľ možnej gravidity. Keď ti príde normálne menzes s krvácaním (nie špinenie, alebo slabé krátke krvácanie) tak načo chceš testovať? Logicky asi tehotná nebudeš v tomto prípade, čiže test je zbytočny. A urobiť ho pred menzesom, je tiež diskutabilné, lebo vôbec nemusí ukázať hodnoverne výsledok.
Preto sa vždy ma robiť, až keď to mešká. A ideálne par dni.
tyzden po termine cakajucej MS je najidealnejsi cas
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
? Test pred menzesom? A načo si ho chceš robiť po menzese?🤔To nemá nijakú logiku.
Test sa robí, keď ti menzes mešká.