Ahojte, som si po pár dňoch meskania menštruácii spravila test, pozitívny. Tak som sa objednala ku gynekológovi. Sestrička sa ma pýtala na posledný deň menštruácii, tak som povedala že 16.5 mi skončili krámy. A tak že mám prísť 26.6 na gyndu. To mi príde tak skoro či? Chcela som prísť až niekedy na prvý júlový tyzden, ale že dr ma dovolenku.. a tak sa pýtam že či to nieje skoro? Aby som nebola sklamana že prídem tam a nič nevidno.. :(
Za mňa je to v poriadku, aby zobrali krv pre potvrdenie tehotenstva, prípadne vylúčili mimomaternicové tehotenstvo. Ja som bola dva týždne po pozitívnom teste na potvrdenie tehotenstva z krvi a následne o dva ďalšie týždne sono a bublinka bola tam, kde mala byť🙂
Tak hádam prvý deň poslednej ms, nie posledný deň?
@januska12323 Prepáčte, som nepočujúca, snažím sa tomu rozumieť. Správne to chápem že prvy deň poslednej menštruácii je ten deň kedy mi skončili menštruácia? 10.5 som dostala menštruáciu a skončili mi 16.5..
Ja som rovno povedala sestricke,se staci 8 tyzden.naco skor a ma preobjednala.ale ak ma dr.dovolenku,tak asi preto skor.mozno koli nejakym odberom,aby sa stihli..ved sa jej narovinu opytaj 🙂
Prvy den menzesu je vtedy, kedy ti zacal. Nie kedy skoncil. Cize 10.5
Vždy sa ráta od prvého dňa menštruácie. Deň kedy ti začala menštruácia. Keď pôjdeš k lekárovi, mala by si byť 6+5tt 🙂 to už by mohol niečo vidieť 🙂
Šla som v 10tt a v 11tt 🙂 ja som považovala za zbytočné ísť skoro
To ti uz praveze aj moze byt vidno🤗 uz ti bude meskat 2 tyzdne? Ale sklamana byt nemusis ak este nebude srdiecko. Aspon porobia co treba a prides potom zas🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak snáď sestrička vie,kedy ťa má objednať :D a snáď sa tá pýtala na menzes a nie na "krámy,čo je vyjadrovanie riadne na "úrovni".