Kedy ísť k doktorovi, keď mi mešká menzes?

pato88
19. júl 2022

Ahojte, snazime sa o babatko a uz mi 4 dni meska menstruacia, testy som si robila na prvy den meskania a na treti, ale oba negativne. Posledne mesiace mam menzes uplne pravidelny 28 dni a tiez mam pomerne silny PMS. Tentokrat nic. Ani vyrazky, ani zla nalada, ani pocit, ze som balon... na 24. den som mala 3 dni slabe hnede spinenie a mam husty biely hlien bez zapachu a bez bolesti. Ked som vcera cvicila cviky leziac na bruchu, tak som ich ledva dokoncila kvoli bolesti prs, toto som si vsimla aj pri prvom tehotenstve, ze inak neboleli, nic som necitila, len ked som si lahla na brucho, tak mi isli prsia prasknut. Uz som z toho skusania babatka zufala a neviem si vysvetlit preco zase toto. Bojim sa, ze to bude nieco vazne. Myslite, ze by to predsa mohlo byt tehotenstvo? Vam vysli testy pozitivne hned v prvy den meskania? Ja si presne nepamatam, kedy som sa testovala pri prvom, ale viem, ze 2krat bol negativny test, az som sa opila, ze vsetci su tehotni la ja ani len menzes nemam... a den na to som sa videla v zrkadle a nedalo mi to, ze ako mam take velke brucho a spravila si posledny test co mi ostal a boli dve ciarky :( tak teraz neviem ci dufat, ci sa bat, ze sa nieco deje a mam nejaky problem s menstruaciou. Kolko mam cakat, kym ist k Dr.?

kkovacovak
19. júl 2022

@pato88 mne vyšiel test na 40.deň cyklu. Vieš presne kedy si mala ovulaciu? Testuj o týždeň a budeš vedieť viac.

pato88
autor
19. júl 2022

@kkovacovak Dakujem, si ma trocha potesila, ze je to este mozne... ovulaciu myslim okolo 17teho dna. Otestujem o tyzden, nic ine mi neostava, len to cakanie je nocna mora a manzel uz ani o tom nechce pocut :(

kkovacovak
19. júl 2022

@pato88 ak to nevieš presne tak mohla byť kľudne neskôr. Ja som mala napr až na 23. deň. Manžela tým nezaťažuj a počkaj. Chlapi to nie dobre znášajú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre