Kedy by som si mala urobiť test?

oxana1986
15. jún 2015

Žienky kedy si môžem urobiť test? Nechránený sex som s mužom nemala, pred týždnom odišiel na služobku, teraz som mala ms lenže krátku asi 4dni, mávam tak 5-6dní, a posledné dni mibýva zle, točí sa mi hlava. Chcela by som si byť istá či už poztívnym alebo negatívnym výsledkom.

iwesska
15. jún 2015

Naco si chces robit test, ked si nemala sex? 😅

sissy27
15. jún 2015

no v tých horúčavách, čo boli minulý týždeň, dosť bežný jav... odporúčam zvýšiť príjem tekutín... a test si môžeš spraviť kedy len chceš 🙂

sibalka21
15. jún 2015

Zbytocne robit si test pokial ste nemali sex :D ..... To ze ti byva zle a toci sa ti hlava je z toho tepla, treba zvysit prijem tekutin a bude to v pohode... A je normalne ze mas kratsiu MS, 4 dni su podla mna uplne v pohode, tvoje telo neni stroj, takze sem tam nejaky vykyv neznamena hned ze si tehu....

cerez
15. jún 2015

Ona sex mala, ale chránený. Ale ochrana nikdy nie je 100%. Ms si už mala, tak si urob zajtra ráno.

danna85
15. jún 2015

podla mna nebudes tehotna, kedze ste mali chraneny sex a plus uz si mala MS, ktoru si mala iba o 1 den kratsiu ako zvycajne. ale skus si urobit, pokojne aj dnes, nech mas dusu na pokoji 🙂)

vedorka
15. jún 2015

ked uz si kupis tehotensky test, tak si ho daj hned rano, vtedy je ta koncentracia najvyssia. pockaj co najdlhsie ak ti tie prechodne stavy neprejdu... a kup si co najcitlivejsi test, ten co sa ocikava, nie ten na namacanie do nadobky, ten mipri oboch tehotenstvach zlyhal 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre