Žienky kedy si môžem urobiť test? Nechránený sex som s mužom nemala, pred týždnom odišiel na služobku, teraz som mala ms lenže krátku asi 4dni, mávam tak 5-6dní, a posledné dni mibýva zle, točí sa mi hlava. Chcela by som si byť istá či už poztívnym alebo negatívnym výsledkom.
no v tých horúčavách, čo boli minulý týždeň, dosť bežný jav... odporúčam zvýšiť príjem tekutín... a test si môžeš spraviť kedy len chceš 🙂
Zbytocne robit si test pokial ste nemali sex :D ..... To ze ti byva zle a toci sa ti hlava je z toho tepla, treba zvysit prijem tekutin a bude to v pohode... A je normalne ze mas kratsiu MS, 4 dni su podla mna uplne v pohode, tvoje telo neni stroj, takze sem tam nejaky vykyv neznamena hned ze si tehu....
Ona sex mala, ale chránený. Ale ochrana nikdy nie je 100%. Ms si už mala, tak si urob zajtra ráno.
podla mna nebudes tehotna, kedze ste mali chraneny sex a plus uz si mala MS, ktoru si mala iba o 1 den kratsiu ako zvycajne. ale skus si urobit, pokojne aj dnes, nech mas dusu na pokoji 🙂)
ked uz si kupis tehotensky test, tak si ho daj hned rano, vtedy je ta koncentracia najvyssia. pockaj co najdlhsie ak ti tie prechodne stavy neprejdu... a kup si co najcitlivejsi test, ten co sa ocikava, nie ten na namacanie do nadobky, ten mipri oboch tehotenstvach zlyhal 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Naco si chces robit test, ked si nemala sex? 😅