Ahojte mamičky 18.07 - 23.07.2017 som mala poslednú menštruáciu. S priateľom sme mali v nedeľu to je 30.07.2017 nechránený pohlavný styk s tým že zakončenie bolo vo mne. Na druhý deň mi nebolo vôbec zle už je to 3 deň od toho a nepociťujem žiadne príznaky tehotenstva. Myslite si ze aj napriek tomu ze nepociťujem nič môžem byť tehotná? 🙂
Áno pre tých ktorý mi píšu ze som neskusena mate pravdu aj vy ste sa museli niekedy pýtať aby ste získali rôzne skúsenosti. Za povzbudzujúce a dobre rady vopred ďakujem.
P. S- bábätku sa nebranime radi by sme ho uvítali 💙💝
Ako si chcela písať o tom, že si neskúsená sa ti podľa mňa neoplatí. Niekedy len 4-5 dní trvá, pokiaľ spermíie dôjdu k tomu vajíčku. Podľa mňa máš teda taký strach, že si si niečo vsugerovala a to je všetko
🙂 ja,som sa trocha zasmiala,ze na druhy den mi nebolo vobec zle 🙂 kolko mas rokov prosim ta?to ze si neskusena ta nezachrani,isto si chodila na zakladnu skolu 🙂 no tak ja cakam druhe dieta a teda ani pri prvom ani pri druhom mi za cele tehu nebolo ani raz zle ani raz som nevravala ani nic podobne 🙂 takze vlastne som ani tehu nebola lebomi nebolo zle? 🙂 s hlavne som nic na druhy den po styku necitila? 🙂 jooj no istotu budes mat az ti bude meskat menstruacia a urobis si test,takto sa nacakas a navsugerujes hocico.nam sa obed deti podarili na prvy cyklus a to sme nemali styk kazdy den 🙂 🙂 🙂 tak bud sa tes a cakaj alebo cakaj a strachuj sa... kazdopadne drzim palce aby vam to vyslo tak ako chcete 🙂
príznaky sa neprejavujú deň po 🙂 niektoré ženy nemajú žiadne príznaky ani po meškaní MS.. skús si o tom niečo prečítať:
https://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/teho...
https://www.otehotnenie.sk/n/prve-priznaky-teho...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
veľa šťastia 😉
:sweat_smile 😅 😅 😅 tak toto nieeeeeee
zajtra ťa bude kopať
@aleskandra dobre sa ti smeje kamarátky mali prípady kedy na druhý tretí deň mali bolesti v podbrušku a točila sa im hlava... Nemôžem sa ani spýtať? Starší sú nato aby poradili nie vysmiali učíme sa celý život
Spytat sa mozes,ale kamoskam asi nebolo zle zo styku a pripadneho otehotnenia den po styku 🙂 🙂 🙂 spermia este ani nedobehla k vajicku a cize nedoslo ani k spojeniu ani k uhniezdeniu(vtedy moze boliet v podbrusku),asi si chybalw v 7-8triede na zakladnej vsak ? A zabudla si si to dostudovat 🙂
@sofia322 to ze si neskusena by bolo aj v pohode, ale to ze si myslis ze priznaky moze mat zena o dva-tri dni uz v pohode nie je. Forum je tu samozrejme aj na to, aby sme ziskali od inych zien informacie, ale nie na kazdu blbost. Ak chcem otehotniet, tak si o tom nieco najprv precitam na roznych strankach a nie sa tu pytat ci moze mat zena po dvoch dnoch priznaky a potom sa este nebodaj urazit na niektore komentare.
Najčastejšie tym prvým príznakom býva meškanie menštruácie tak si na nu počkaj....
ešte si mohla napísať koľko máš rokov a aj tvoj priateľ....a maminka o tom vie že sa chystáš ju spraviť babičkou? len aby nebola potom moc prekvapená - najmä nepríjemne...😀
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vhod do temy myslite, ze mozem byt tehotna. Teraz je to ako vestenie z kristalovej gule. Je 2.8., teda 3 dni od pohlavneho styku a ty chces byt tehotna a mat priznaky? A z coho??? Vsak sa este spermie nedostali k vajicku. A mad vobec ovulaciu. Na zaciatok si pozri na youtube dokument zazrak zivota, druhy diel je o tom ako vlastne vznika ludske embryo a kolko casu to zaberie. Tiez si pozri nieco zo stredoskolskej biologie. Takychto otazok tu je 45 328 minimalne a vzdyje rovnaka odpoved. Pockaj, kymti bude meskat mennstruacia.