Kedy budem mať prvé príznaky?

sofia322
2. aug 2017

Ahojte mamičky 18.07 - 23.07.2017 som mala poslednú menštruáciu. S priateľom sme mali v nedeľu to je 30.07.2017 nechránený pohlavný styk s tým že zakončenie bolo vo mne. Na druhý deň mi nebolo vôbec zle už je to 3 deň od toho a nepociťujem žiadne príznaky tehotenstva. Myslite si ze aj napriek tomu ze nepociťujem nič môžem byť tehotná? 🙂
Áno pre tých ktorý mi píšu ze som neskusena mate pravdu aj vy ste sa museli niekedy pýtať aby ste získali rôzne skúsenosti. Za povzbudzujúce a dobre rady vopred ďakujem.
P. S- bábätku sa nebranime radi by sme ho uvítali 💙💝

katkakovac
2. aug 2017

Vhod do temy myslite, ze mozem byt tehotna. Teraz je to ako vestenie z kristalovej gule. Je 2.8., teda 3 dni od pohlavneho styku a ty chces byt tehotna a mat priznaky? A z coho??? Vsak sa este spermie nedostali k vajicku. A mad vobec ovulaciu. Na zaciatok si pozri na youtube dokument zazrak zivota, druhy diel je o tom ako vlastne vznika ludske embryo a kolko casu to zaberie. Tiez si pozri nieco zo stredoskolskej biologie. Takychto otazok tu je 45 328 minimalne a vzdyje rovnaka odpoved. Pockaj, kymti bude meskat mennstruacia.

nina19833
2. aug 2017

Ako si chcela písať o tom, že si neskúsená sa ti podľa mňa neoplatí. Niekedy len 4-5 dní trvá, pokiaľ spermíie dôjdu k tomu vajíčku. Podľa mňa máš teda taký strach, že si si niečo vsugerovala a to je všetko

l1991
2. aug 2017

🙂 ja,som sa trocha zasmiala,ze na druhy den mi nebolo vobec zle 🙂 kolko mas rokov prosim ta?to ze si neskusena ta nezachrani,isto si chodila na zakladnu skolu 🙂 no tak ja cakam druhe dieta a teda ani pri prvom ani pri druhom mi za cele tehu nebolo ani raz zle ani raz som nevravala ani nic podobne 🙂 takze vlastne som ani tehu nebola lebomi nebolo zle? 🙂 s hlavne som nic na druhy den po styku necitila? 🙂 jooj no istotu budes mat az ti bude meskat menstruacia a urobis si test,takto sa nacakas a navsugerujes hocico.nam sa obed deti podarili na prvy cyklus a to sme nemali styk kazdy den 🙂 🙂 🙂 tak bud sa tes a cakaj alebo cakaj a strachuj sa... kazdopadne drzim palce aby vam to vyslo tak ako chcete 🙂

danyb
2. aug 2017

príznaky sa neprejavujú deň po 🙂 niektoré ženy nemajú žiadne príznaky ani po meškaní MS.. skús si o tom niečo prečítať:
https://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/teho...
https://www.otehotnenie.sk/n/prve-priznaky-teho...
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
veľa šťastia 😉

aleskandra
2. aug 2017

:sweat_smile 😅 😅 😅 tak toto nieeeeeee

dominika6
2. aug 2017

zajtra ťa bude kopať

sofia322
autor
2. aug 2017

@aleskandra dobre sa ti smeje kamarátky mali prípady kedy na druhý tretí deň mali bolesti v podbrušku a točila sa im hlava... Nemôžem sa ani spýtať? Starší sú nato aby poradili nie vysmiali učíme sa celý život

dominika6
2. aug 2017

@sofia322 ty sa najprv vydaj,kúp vlastný byt,potom rod deti..nie sa tu učiť na chybách

l1991
2. aug 2017

Spytat sa mozes,ale kamoskam asi nebolo zle zo styku a pripadneho otehotnenia den po styku 🙂 🙂 🙂 spermia este ani nedobehla k vajicku a cize nedoslo ani k spojeniu ani k uhniezdeniu(vtedy moze boliet v podbrusku),asi si chybalw v 7-8triede na zakladnej vsak ? A zabudla si si to dostudovat 🙂

danyb
2. aug 2017

@sofia322 tie príznaky, ktoré mali tvoje kamarátky nijako nemohli súvisieť s otehotnením.. skús si niečo o tom prečítať, poslala som ti zopár link.. držím palce 😉

sabina_es
2. aug 2017

@sofia322 to ze si neskusena by bolo aj v pohode, ale to ze si myslis ze priznaky moze mat zena o dva-tri dni uz v pohode nie je. Forum je tu samozrejme aj na to, aby sme ziskali od inych zien informacie, ale nie na kazdu blbost. Ak chcem otehotniet, tak si o tom nieco najprv precitam na roznych strankach a nie sa tu pytat ci moze mat zena po dvoch dnoch priznaky a potom sa este nebodaj urazit na niektore komentare.

misinka0611
2. aug 2017

Najčastejšie tym prvým príznakom býva meškanie menštruácie tak si na nu počkaj....

deti95060810
2. aug 2017

ešte si mohla napísať koľko máš rokov a aj tvoj priateľ....a maminka o tom vie že sa chystáš ju spraviť babičkou? len aby nebola potom moc prekvapená - najmä nepríjemne...😀

xxxxxnnnnn
3. aug 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre