Ahojte, mám takú otázočku nakoľko sa s priateľom snažíme o bábo a myslím že sme presne trafili ovulku, tak by ma zaujímalo koľko DPO alebo DC ste si robili test a aký, ktorý vám ukázal aspoň trošku silnejšieho ducha a nebola to iba chyba testu alebo výplod fantázie 😅 viem, že je najlepšie spraviť až keď mešká, ale mohlo by ukázať aj skôr 🙂
Ja som si robila až 40 DC (10 dní mi meškala), podľa mňa je lepšie tak neskôr. Viem, každá sme netrpezlivá, ale mne ukázal test úplne krásne čiarky takže som nemala pochybnosti
Vacsinou sa odporuca robit test 2 tyzdne po ovu/styku, a je jedno aky, staci pepino za euro....
@dollyzv nove pepino tehu testy su praveze zelene. Takze to nebol ovu test.
Opravte ma niekto ak sa mylim 😊
@chantalka86 hej. Baby tu Uz hodili par zelenych tehu testov🙂
@lavinis
@chantalka86 hej? tak dobre :D lebo niektore pisali ze zamenili s ovu testami :D tak je dobre 🙂 aj tak by som si chcela zajtra chcela kupit mamatest, ten si vacsina zien chvali,,co je na tom pravdy? 🙂
@dollyzv no mamatest mi zatial stale ukazal tak ako bola aj skutocnost 🙂 ja mam doma este jeden pepino zeleny, pockam do ms a skusim.
@dollyzv
@chantalka86 ahojte,neviete ako je to s tymi pepino zelenymi testami?ja som si minule zopar kupila a kazdy je zeleny.ovu testy byvali kedysi zlte viem ze sa stalo ze ich zamenili ale vtedy boli tie zlte namiesto tehu testov...ale teraz fakt neviem co si mysliet
Aj ja som kúpila tehotenský pepino a bol zelený , počula som už také že teraz robia zelené , ale zase aj to že ovulačné sú zelené aj žlté , takže neviem ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dollyzv ahoj moze ti ukazat skor ale pokial ti nemeska nema zmysel si robit test, pretoze ti moze ukazat ducha a aj napriek tomu ti MS prist moze takze budes zbytocne sklamana. A vacsinou je aj tak test negativny pred MS. Pokial ti bude meskat tak si vtedy sprav aby si mala istotu ci je to tam alebo nie 🙂