Kedy a ako s istotou zistím, či som tehotná?

vaneswolf
16. apr 2021

Dobrý deň počas decembra som mala nechranený pohlavný styk len raz a neurobil sa do mňa od vtedy už nie. Menštruacie mi došli všetky 3 teraz by mala dôjsť aj 4. Počas tohto obdobia som si robila tehotenské 3 testy z lekárne a všetky mi vyšli negatívne. Teraz som náhle pribrala aj keď neviem z čoho a chcem sa opýtať že aká je pravdepodobnosť že som tehotná a ako to zistím kedy na 100% ze ci som alebo nie som tehotná. Vopred ďakujem za skorú odpoveď.

alojzova
16. apr 2021

@vaneswolf určite nie. Mala si menstruaciu. A testy sú negatívne.

vaneswolf
autor
17. apr 2021

@alojzova vďaka lebo som proste nervozna a tak.

petamich
17. apr 2021

na 100% nie si tehotna, keby si v 4tom mesiaci davno vies, ze si tehotna a nebolo by to preto, ze si pribrala, ked si chces byt ista na 1000% tak chod ku gynekologovi a ten to skontroluje a odporucam nemat nechraneny styk ak po jednom si robis x testov napriek tomu, ze menstruacia nemeska a si z toho v strese styri mesiace 🙈

elizabet173
17. apr 2021

@vaneswolf smer lekár, gynekológ, nech ti zoberie krv a možno aj psychológ

jaskolka
17. apr 2021

Prečo si myslíš, že si tehotná? Veď nemáš príznaky, to, že si náhle pribrala, vôbec nemusí byť "tehotenstvo" proste iné príčiny, testy si mala negatívne a mala, si aj normálne menzes.Tehotná určite nie si, to by si už bola vo 4 mesiaci a na 100%by si to už vedela. Keď si taka šialene nervózna z toho,chod na gyndu, nech ti vezme krv, a hlavne nabudúce nemaj nechránený styk.

babovka2321
17. apr 2021

@vaneswolf dufam, ze si uvedomujes, ake to je absurdne. Ked tak nad tym rozmyslam, moj muz tiez v poslednej dobe pribral. Hadam nebude mat nase dieta tak skoro surodenca.

vaneswolf
autor
17. apr 2021

Hej uvedom a ďakujem vam vsetkym za odpoved.

kitycat
17. apr 2021

@vaneswolf od decembra ste nemali dalsi sex? Neviem si inak vysvetlit tvoju nervozitu..

Co kondomy a antikoncepcia? To nepouzivate?

littlebubble
18. apr 2021

@petamich Moja známa zistila tehotenstvo až v 3 mesiaci lebo 3 mesiace silno krvácala a nevedela o tom. 🤷Moja babka nevedela do 5 mesiaca.Tiež menštruovala.
Možné je všetko :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre