Dobrý deň počas decembra som mala nechranený pohlavný styk len raz a neurobil sa do mňa od vtedy už nie. Menštruacie mi došli všetky 3 teraz by mala dôjsť aj 4. Počas tohto obdobia som si robila tehotenské 3 testy z lekárne a všetky mi vyšli negatívne. Teraz som náhle pribrala aj keď neviem z čoho a chcem sa opýtať že aká je pravdepodobnosť že som tehotná a ako to zistím kedy na 100% ze ci som alebo nie som tehotná. Vopred ďakujem za skorú odpoveď.
na 100% nie si tehotna, keby si v 4tom mesiaci davno vies, ze si tehotna a nebolo by to preto, ze si pribrala, ked si chces byt ista na 1000% tak chod ku gynekologovi a ten to skontroluje a odporucam nemat nechraneny styk ak po jednom si robis x testov napriek tomu, ze menstruacia nemeska a si z toho v strese styri mesiace 🙈
@vaneswolf smer lekár, gynekológ, nech ti zoberie krv a možno aj psychológ
Prečo si myslíš, že si tehotná? Veď nemáš príznaky, to, že si náhle pribrala, vôbec nemusí byť "tehotenstvo" proste iné príčiny, testy si mala negatívne a mala, si aj normálne menzes.Tehotná určite nie si, to by si už bola vo 4 mesiaci a na 100%by si to už vedela. Keď si taka šialene nervózna z toho,chod na gyndu, nech ti vezme krv, a hlavne nabudúce nemaj nechránený styk.
@vaneswolf dufam, ze si uvedomujes, ake to je absurdne. Ked tak nad tym rozmyslam, moj muz tiez v poslednej dobe pribral. Hadam nebude mat nase dieta tak skoro surodenca.
Hej uvedom a ďakujem vam vsetkym za odpoved.
@petamich Moja známa zistila tehotenstvo až v 3 mesiaci lebo 3 mesiace silno krvácala a nevedela o tom. 🤷Moja babka nevedela do 5 mesiaca.Tiež menštruovala.
Možné je všetko :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vaneswolf určite nie. Mala si menstruaciu. A testy sú negatívne.