Ahojte,
casto vo fore nachadzam, ze za najspolahlivejsi povazujete Mamatest, skusila som 4 lekarne a nemaju. Poradite kde ho kupim? Ja byvam v Ziline, ale myslim ze by to mohla byt uzitocna informacia pre vsetky lokality 🙂
Dakujem
c.
Mamatest to je nejaky specialny test???? Lebo klasicky tehu test kupis v kazdej drogerke....tak teraz neviem 🙂
ahoj, ja som z TT, a Mamatest som si kúpila v lekárni, ale ešte pred takmer tromi rokmi....keď už nikde nenájdeš, čo skúsiť internetovú lekáreň? 😉
@cirkularka ahoj, ja som z poovazskej a tu maju mamatest takmer vsade 🙂 kupovala som minuly tyzden a mali ho v kazdej lekarni, kde som bola 🙂
Mamatest je spoľahlivý test, ale keď ho nikde nevieš nájsť pokojne kúp aj iný preboha veď všetky fungujú na tom istom princípe. Pýtaj si v lekárni test s citlivosťou 10 a nič nestratíš, načo si komplikovať život 😉 Ak tehotná si, tak ti ukáže dve čiarky aj na teste za euro
Ahoj, v Ziline ho maju v Tescu v lekarni a v nemocnicnej poliklinike v lekarni na 1.poschodi. Je ho naozaj tazko zohnat niekedy. Nechapem preco, fakt je dobry. Vsade skoro iba Rapi clear 😝 .V ZV ho maju iba v lekarni v Kauflande.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus na internete..alebo internetové lekarne...🙂)...niekedy to maju i v drogerii..