Ahojte, prosím vás, načo je dobré robiť si testy ešte pred tým ako vám mešká ms ?
Prečo nepočkáte 2-3 dni po meškaní ms a neotestujete sa až potom ? Zbytočne tu potom filozofujete nad kanálikom a malým náznakom čiarky. Jedna vám napíše, že tam nevidí nič, tri napíšu, že sa môžete tešiť a nakoniec z toho nie je nič. Vy máte potom hlavu v smútku a na psychike vám to tiež veľmi nepridá. Nerobte si to ❤️
Ahoj, súhlasím s Tebou úplne, aj keď raz tu jedna pani/slečna vysvetľovala niečo v tom zmysle, že sú to väčšinou dlhodobé ,,snažilky,, - a teda to prežívajú inak, tešia sa, smútia, sú nedočkavé, nechcú byť sklamané, veria, dúfajú, testujú a chcú to akoby s niekym zdieľať, všetky tieto pocity...
Mas pravdu, ale ak tuzis mat dieta, tak si myslim ze je to pochopitelne.
U mňa to bolo napríklad nevyhnutné testovať už pár dní pre ms nakoľko mi telo tvorilo protilátky a museli mi čím skôr začať podávať infúzie, takže nie každý to robí z dlhej chvíle. A po druhé keď ťa to tak irituje tak tie príspevky preskakuj nikto ti nekaže to čítať a hľadať kanalik alebo ducha.
@matullienka z vášho hľadiska je to testovanie opodstatnené a nutné, čomu úplne rozumiem. Neberte to hneď ako útok. ❤️
Autorka, netreba ich odcudzovať. Sú to ženy, ktoré majú každý mesiac nádej, že sa to podarilo a sú tehotné. Potrebujú aj podporu, oporu a myslím že tu je vytvorená silná komunita žien, ktoré sa navzájom podporia a chápu sa. Ak ti to prekáža, jednoducho na to nereaguj. Oni to potrebujú, sú psychicky tak zničené a ubolene, že to proste robia. Nevedia sa dočkať a ver mi, oni vedia že to nemusí dopadnúť dobre, ale chcú sa mozno aspoň chvíľku tešiť. Nedeptajme ich ešte viac ❤️ ja som tiež jedna z tých, ktoré sa snažia, testujú, preto tomu rozumiem ale tiež sa držím nohami pevne na zemi, že mozno ak tam aj ten duch je, nemusí to dopadnúť dobre.
Ja len pre vysvetlenie, neútočim na teba, jednoducho im len popraj všetko dobre, pošli silu, alebo to ignoruj❤️🍀
Ja to taktiez tak trocha nechápem takze suhlasim s tebou.. my sa snažíme len trištvrte roka, ale tehu test som si naposledy robila v októbri, proste som si povedala že stop. Mne to tak neskutočne ubližovalo na psychike že dovidenia.. keď som videla iba jednu čiarku. Rýchlo som proste pochopila že “tudy cesta nevede.” Nerobím si UŽ žiadne testy ani ovulačné ani tehotenské. Tehotenský si urobím najbližšie ako si ty písala - keď mi raz v živote bude meškať 😂😂
Proste ja som toho názoru , že to robenie testov popredu a každý deň je zbytočne. Ubližuje to podľa mna na psychike ženy. A veeeľmi sa mi uľavilo, keď to nerobím.. a prajem to každej žene aby mala to obdobie snaženia aspoň ako tak uvoľnene.. radšej byť sklamaná z príchodu MS ako byť sklamaná z negatívnych testov a čo je ešte horšie - keď sa zjaví nejaký duch a MS aj tak príde ..
Už to je podľa mna dosť keď sa dlhšie nedarí a netreba si to robiť ešte ťažšie..
Ja nechápem ako to môže niekomu prekážať. Veď keď chcú nech testujú aj den po ovulácii, a kto chce nech s nimi o tom diskutuje a kto nechce nech ignoruje 🤷♀️
Myslíš že nevedia o tom že výsledok môže byť nejednoznačný? Ale môže sa kľudne aj 2-3 dni pred ms ukázať pekná čiarka.
@domka222 ja netestujem týždeň pred MS a ak som mala pozitívny test par dni pred MS, tak išlo o naozaj pozitívny test, nie ducha a rovnako o biochemické tehotenstvo. A tiež ak sa to niekomu stáva často, tak je asi niekde problém, ktorý treba riešiť.
Ale očividne toto nie je tvoj prípad, tak prosim, tie, ktoré to robia, ignoruj a nepridávaj im ešte tým, že im budes dávať najavo že sú “sibnute” 🙂 jedine komu to ublíži sú oni, nie ty
@matullienka ale asi si sa nepytala na MK, ze co vidime, ci?
@kitycat nie nepýtal ale ja ich za to neodsudzujem
Preco si si taka ista, ze si tym ublizuju? Alebo ze to skodi ich psychike? To, ze by to tebe nerobilo dobre predsa neznamena, ze sme kazda taka. Ja som si robila tyzden pred ms test az v mesiac ked som si naozaj myslela ze som tehotna a bola som. Predtym mesiace som si robila test cca dva dni pred ms. Nikdy som sem test nepridala 🙂 ale ani to, ze boli negativne s mojou psychikou nic nespravilo. A myslim si, ze aj keby sa to nepodari po prvom teste s duchom, tak to zvladnem 🙂 ved tehotenstvo je aj tak neiste az kym bejby nie je na svete
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
veď keď trocha porozmýšľate, asi by ste vydedukovali, ze to bude zrejme nedockavosťou