Ahojte, prosim poradte. Je na tychto testoch vidno kanalik-resp. nic iba jednu ciarku? Doteraz som mala skusenost iba s uplne bielymi testami. Vdaka 😊
@natalka25122017 dakujem 😊
testujes asi skoro. skus znova o dva dni. toto je skor vyvolavanie duchov 🙂
@amelia000 tiez nerozumiem 🤣🤦♀️🤦♀️
Na tom prvom by som videla veeeelmi slabucku ciarku... Keby som chcela... Ale skus radšej o pár dni..
@lauritkatesty dakujem, skusim 🙂
@janinamojka dakujem, tiez si myslim, ze to ani nie je ciarka
Ja tam vidim, ale to nic nemusi znamenat, aj keby tam bola. Istejsie je testovat az par dni po vymeskani.
@veronikaszabova 😂 tak to by ma naozaj nenapadlo, takto odfotit test
@lauritkatesty Ahoj, da sa toto povazovat za pozitivny test? Ciarka mierne silnie
@opettaja vyzera to nadejne 🥰♥️
@opettaja ahoj ako si dopadla?
@barborkakr ja tam nic nevidim. no fakt je, ze 7 den DPO je vlemi skoro na testovanie.
Užívam antikoncepciu ale mala som pocit, že tento mesiac nejak mohla prebehnúť ovulácia (použila som aj pharmatex). Dnes mám 13 dní od styku a asi 10-11 dpo. Test som robila dnes ráno a úplne negatívny, no po 40 minútach sa objavilo toto. A následne po dlhších 15 minútach to zmizlo. Je to duch alebo ryska? Dr max test o hodinu na to bol úplne negatívny
@anonym00000 samozrejme kanalik to bol
@klarissa25 čiže duch by ostal viditeľný aj po uschnutí testu?
@barborkakr Lucka ma 1,5 roka 😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja vidim jednu čiarku