Ako rozlisit ci ide na tehotenskom teste o kanalik alebo duch?
Kanalik by nemalo byt vidiet vobec?
@zmrzlinka2021 Precitaj si zadanie.
Zadanie 🤣🤣🤣
Nechápeš? Ak si to robíš test keď ti meškajú a si tehotná, máš normálne čiarku.
Este spresnim, vidiet to na testoch od roznych znaciek. To by asi teda nemal byt kanalik?
Mešká ti menzes?
Kanálik je šedý čiarka,duch ružová a silnie postupne.
Ak je ciarka na roznych testoch, tak si tehotna. Blahozelam
@beata_k Ano, na roznych, no je slaba.
@zuzana212722 Toto je teda ruzove, no slabe velmi.
Taka nahoda to nebude.
@zuzana212722 a dakujem za normalnu odpoved.
Keď máš slabú ružovú čiarku si tehotná ale máš este nízku hodnotu hcg na to aby si mala koľajnice jak vlakové
Skús zajtra ak bude silnejšia je to jasné..no ak to je na viacerých testoch to sa myslím môžeš tešiť 😊
@zmrzlinka2021 niekto noze mat posunutu ovulaciu napr o tyzden a nesleduje si ju, ani o tom nevie a tak, ked “meska” napr 3 dni a urobi test a je tam “duch”, vobec este nemusi meskat🙃
Ak na viacerých značkách nieco je tak by ti nemal byt kanalik..už len aby silnela..
Ked test znova namocis do vody, kanalik by mal zmiznut, realna ciarka ostane (kanalik vidno iba na suchom teste)
@pondelok01 Myslis len koniec testu co sa dava do mocu?
Ano, ako keby ho znova spravit, v cistej vode
@pondelok01 Dakujem ti
@katuskacicuska Ktory den? Zosilnel?
Bohuzail neviem ktorý deň, lebo menzes som nemala kvôli kojeniu staršej dcery…len som začala mat pocit stále na menzes a mala som doma test tak som urobila.. a áno každý druhý deň som robila a silneli testy pekne, nakoniec digi ukazal 2-3 a teraz som v 7tt
@zmrzlinka2021 jaj ty múdra, niektoré mame cyklus nepravidelný, niekedy 28,niekedy 35,niekedy aj 42 dní. A je nás dosť. A niektoré aj dojčíme, to nám tiež posúva cyklus takže fakt nevieme, kedy nám už mešká.
@kessica87 to vyzerá krásne 🙃
@katuskacicuska ďakujem už len nech to aj krásne dotiahneme do konca 😇😊😊😊😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Rob si test až vtedy keď ti aspoň tri dní mešká menzes a máš problém vyriešeny