Ahojte, myslíte že je to duch alebo kanálik?
Test som robila ráno a nebolo nič vidieť, no večer keď som len tak zo zvedavosti kukla na test bola tam táto mini ciarocka. Ako rozlíšiť teda kanálik od ducha?
Ďakujem 🙏😊
@1234567890m kanalik môže byť keď to bolo až večer vybehnute.
@1234567890m tak neviem, ja som kanálik nemala nikdy... Skus ešte jeden test zajtra a uvidíš.
Mešká ms už 3 dni preto som testovala.. skúsim ešte cez víkend 🙂
Kanálik je bezfarebný (biely alebo jemne sivý) a čiarka je ružová. Osobne som kanálik na teste videla raz a hneď aj zmizol. Podľa mňa ide častejšie o biochemické tehotenstvo ako kanáliky... Inak takto ako ty som to mala aj ja na začiatku tehotenstva, skús zajtra alebo pozajtra, mohla by sa čiarka objaviť hneď.
@thereisabear v to dúfam 🙏 po štyroch rokoch snaženia čakám na zázrak každý mesiac
@1234567890m mne sa toto zda ako pozitivny test
@1234567890m podľa mňa pozitívny🍀
Kedze ta ciarka bola dlho po limite je to ozaj 50/50
Drzim palce aby to tam bolo🙏🏻
všetky fotky testov v tejto diskusií sú negatívne 🙂
Ahojte, na konci na začiatku maja som sem pridávala testy pred MS ktoré sú vraj negatívne alebo teda len kanalik sú to Pepino testy , ktoré vraj duchuju. Po skončení MS som si skúsila spraviť dnes test na kolko prebiehala bez bolesti , a trvala len 4 dni čo je u mna krátko 🙂. Takze si vravím že za to nič nedám , skúsila som kúpiť Pepino test a ešte Jeden test v lekárni 🙂 druhý je rozobratý na kolko bolo sklíčko poškodené na teste 🙂
@sandy2796 ako si dopadla?
@anonym00000 bola som tehotná ale babo odišlo
Tento problém som mala aj ja 🙈 myslela som že však kanálik robila som v deň ms po 2 dňoch ms nedošla tak som si urobila zas a tam bol duch .ale ako prišlo tak aj odišlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslím že v návode píše po akom čase sa má odčítavať výsledok... Tak tu platí už len to, čo píšu ženy v každom druhom príspevku... Testovať sa až keď mešká menštruácia a test zopakovať až o 2 dni. Vtedy by mala čiarka zosilnieť