Ahojte, mam úplne slabunke spinenie od soboty, myslela som si, ze to je menstruacie, ale nie je.. som nervozna, prsniky citlive, tehotenske testy negativne.. dnes som si spravila dalsi ale nie z ranneho mocu.. je to kanalik alebo duch?
Skus ešte zajtra spraviť z ranného
@kika109 je pozitivny ja stym mam osobnu skusenost uz som v 6 mesiaci presne taketo testy som mala aj ja a este aj tak isto som spinila takze o dva dni uz budes mat silne ciarky
@kika109 a este dodam vzdy mi poobede visiel test silnejsi ako rano napriklad prvi moj test bol ranny negat ten isty den poobede uz takato ciarka a na druhy den uz silnejsia drzim prsty
@srdiecko99 zajtra rano mam ist na odber hcg tak uvidim.. uz to vzdavam v juni som mala MA..
@kika109 drzim palce abi vsetko bolo tak ako si prajes 🥰🥰🥰🥰
@srdiecko99 dakujem krasne, si zlata 🤗
@srdiecko99 este sa chcem spytat, mala si aj bolesti v podbrusku pri tom spineni?
@kika109 ano a dost silne niekedy som si uz myslela ze pride menstruacia ale nie to spinenie je proste uhniezdenie niekomu to trva den dva niekomu aj viac
@srdiecko99 no ja uz to mam 5ty den.. ako dlho si spinila ty?
@kika109 4 dni
@srdiecko99 aha.. tak to mas lepsie ako ja.. no uvidim musim pockat ale to spinenie sa mi vobec nepozdava.. ked som bola prvykrat tehotna mala som tiez take bolesti ako pred menstruaciou, ale bez spinenia..
Zienky, takze moja hladina hcg je 45.. tehotenstvo tam je, ale zatial sa predcasne netesim, kedze to je prilis skoro..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Koľko mešká ms?