Kanálik alebo čiarka

21. jan 2023

Ahojte baby, vopred vás prosím, neukamenujte ma, že lovim duchov a mám čítať návod testov a podobné veci. Ja to všetkom viem. Len prišla som už trikrát o bábo, a ide mi o to, že hneď mi musí byť nasadená liečba keby otehotniem. Dnes som 11DPO, nejaké 4-5dni pred MS. Robila som si test Dr.Max, ale až poobede keď som prišla z práce. Samozrejme bol úplne snehovo biely, aj po 15min. Potom som išla preč, test zostal v kúpeľni. Vrátila som sa domov a išla vyhodiť test a ešte raz som sa pozrela a úplne sa mi tam fakt že slabucky duch zazdal. No teda neviem či je to duch alebo to proste len presvitá. Nerobila som si nikdy takto skoro test, tak ani neviem či 11DPO by tam niečo mohlo byť. Čo poviete? Ďakujem každej za názor ❤️ A ešte raz prosím, bez zbytočných osočujucich komentov 🙏

dzulli1980
21. jan 2023

Aj keby tam po takom čase bol duch, je to irelevantné ... ten test je negatívny.

divokykonik
21. jan 2023

Pokiaľ je to po limite, tak by som už nebrala do úvahy ani mini ducha. Akože niečo sa mi tam marí, ale ak je to po limite...

clori
21. jan 2023

mne, ked som mala takuto ciarku v tehu,bola tam uz po prvych 5 minutach. falosne ciarky sa zvyknu robit po vyschnuti. ale stale to moze byt tehotenstvo, preto si sprav dalsi test zajtra. dnes vecer sa snaz co najmenej pit, aby si mala rano koncentrovany moc.

casillas28
21. jan 2023

Bohuzial toto je negativny test...Ale neboj ono sa to raz podari 😊

mrkvicka060
21. jan 2023

podla mna si tehotna, ciarka tam je 🙂 mala som to takto pri prvom synovi. drzim palce

karolina2121
21. jan 2023

Ja som takto po limite mala taku ciarku trikrat a vzdy som tehotna bola. Urcite urob znova idealne z ranneho mocu. Ked bude znovu hoc aj slaba tak to ries ked ti treba nasadit liecbu nic nestratis. Drzim palce nech to dobre dopadne 😊🙏

lavinis
21. jan 2023

Po časovom limite je úplne jedno, čo na teste je

nikasmile
21. jan 2023

Tento je podľa mňa negatívny.

autor
21. jan 2023

@casillas28
@mrkvicka060
@karolina2121 ďakujem za povzbudenie baby ❤️🙏

autor
21. jan 2023

Ďakujem všetkým za názor ❤️ dám vedieť zajtra, alebo pozajtra.

lyci
21. jan 2023

podla mna aj po limite to znamena, ze je pozitivny. ved tam muselo byt dake hcg, aby zreagovalo s farbivom. ja tiez som mala pozit az po limite a neskor sa ukazalo, ze boli spravne. ale toto mi pride skor ako kanalik. uvidis neskor

autor
22. jan 2023

Ahojte, ranný test biely, tak nič z toho.

nikasmile
22. jan 2023

Prajem ti aby si čoskoro našla 2 // 🙂

autor
22. jan 2023

@nikasmile ďakujem ti ❤️

emmik46
26. jan 2023

A dnes ako? Mne sa tiež zdá ze je tam čiarka

autor
26. jan 2023

@emmik46 mám menzes.

nev80
27. jan 2023

Pozrite sa prosím dievčatá na túto čiarku. Kanálik alebo ? Ďakujem za každý názor.

emmik46
27. jan 2023

@nev80 podľa mňa je to ružové

draha107
3. máj 2023

Ako ti to nakoniec dopadlo 🙂?

draha107
3. máj 2023

@nev80 tažko povedať urob si test o 2 dni ak bude silnejšia si tehotná ak nie tak nie držím prsty nech to dopadne tak ako chces 🙂

macicka111
5. feb 2024

Dievčatá aj môj je kanálik?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre