Ahojte baby,
Uz 2 roky sa snazime o dieta a vcera mi vysiel pozitivny test, dnes rano som si robila rovnaky test (ten okienkovy test) v rovnaky cas a druha ciarka bola slaba. O hodinu som si urobila dalsi test tej istej zacky ale pruzkovy a na nom boli oba pruzky velmi silne. Nemate podobne skusenosti? Chcela by som ist na odber z krvi ale neviem kam a kedy, kedze doktori nerobia do 7.1. poradite?
Dakujem
@veronikaszabova uz mam za sebou 2 biochemicke tehotenstva..nevydrzim cakat ako sa to vyvinie
@tinka308 ak má tvoj lekár dovolenku počas sviatkov musí mat niekoho kto ho zastupuje. V pondelok chod normálne k tvojmu dr a buď tam bude alebo bude mat napísané kto ho zastupuje a chod tam. Vysvetli sestričke o čo ide a určite ta zoberie. Vyšetrí a vezme krv aby ti vedeli nastaviť lieky na štítnu žľazu. Je to normálna vec. Hcg zistia za jeden deň. Čiže v utorok máš už výsledok a môžeš to začať riešiť hnet 2.1 a nemusíš čakať do 7.1
@tinka308 záleží odkiaľ si ...ale máš odbery pre samoplatcov kde ti to aj cca za 3 hodiny vysetria...
@stastenka42 kde take odbery robia?
@tinka308 poradim ti, chod na pohotovost, spravia ti to aj tam, len povedz, ze krvacas a si tehu a oni to spravia odber krvi a do 2 hodin (aby sa presvedcili, ci si akoze nepotratila) mas vysledok
Bože takto na silu 😑
@tinka308 nechcem ty strašiť ale ak máš štítnu žľazu tak ti linky nenasadia dovtedy pokiaľ to nebudeš MT od gynekológa potvrdene že si tehotná a v koľkom týždni si.. Podľa mojej skúsenosti viem. Ale neboj sa keď sa tskto budeš nahlit s stresovať to nieje pre vás dobre ukludni sa daj si k ludovy režim s myslí na to dobre..
Rozum stojí až nad niektorými ženami ako na silu toto robia čo sa v takom ani nečudujem ze sa nedarí... Psychika zo plne v ťahu a telu sa tiež tým vôbec nedarí... Žiadna štítna sa nemusí riešiť hneď v ten deň a v tu hodinu to takto nefunguje
@daniella30 pekná blbosť..... HCG test sa robí opakovane po sebe,.rozdelené do 2 dní.a len adekvátne stúpajúca hodnota svedčí pre postupujúcugraviditu ....takže jedna hodnota HCG je ako žiadna hodnota... a na dalšľí den ju len pošlú k svojmu gynekologovi..ak mala aj v minulosti biochemické tehotensto.. to sa tiež mohlo viazať len na pozitivitu HCG... netreba si vymýšlať lebo pri vyšetrení sa zamot a bude vyzerať ako ...Ppotvrdenie grvidity zasa nie je život zachranujúci výkon. takto to potom vyzerá aj je pohotovoť zneužívaná.. a potom je v čakárni zástup ľudí a všetci sú tenzní lebo dlho čakajú. čo na tom že medzi odložiťelnými prípadmi sú skutočne akútne stavy,ktorým ide o život..
Naozaj sa nič nestane keď počkáš týzden kým skončia sviatky.
Čo má byť bude aj bez odberov hcg, držím veľmi silno palce a hlavne kľud ♥️
Medirex.sk
Mňa len ozaj sem tam zaráža prístup dospelých žien co su tu, že chápem ze chcú bábätko za každú cenu a ja to každej jednej prajem zo ❤️ ale skúšať také lieky a čaje a hentake len na základe rád tu žien a tým hazardovat sami so sebou je pre mňa nepochopiteľné
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka308 naco to tak silis? 😳 evidentne tehotna si, inak by si nemala poz.test.
Ved normalne po sviatkoch zavolaj svojmu gynekologovi, das mu datum poslednej menstruacie a on ta objedna.