Ahoj, ,chcela by som sa opýtať na váš názor.
Menštruácia mi mešká už 5 deň, robila dom si už dva testy a oba vyšli negatívne.
Už dva týždne ma drží prechladnutie užívala som aj antibiotiká a iné lieky na to.
A ešte k tomu som sa liečila z vaginalnej mykózy.
Myslite že vy som mohla byt tehotná? Alebo mi to iba mešká kvôli mojim zdravotným problémom ? Ďakujem 🙂
Testy sú negatívne, skôr to bude tými antibiotikami.
antibiotika velmi ovplyvnuju ms takze si myslim, ze ked mas negativne testy tak pravdepodobnejsie je, ze to bolo nimi
Ahoj, ja som mala to iste a dr.nasiel cystu, ktora sposobila, ze nedosiel menzes (tiez som dufala, ze som tehu). Dal mi tabletky na spustenie a “vycistenie”, aby sa aj cysta vyplavila. Dalsi menzes dosiel normal a potom uz nie - teraz som v 21tt 😍
ahoj ja by som sa tiež chcela opýtať, ms mám dostať zajtra, no pred mrchou mávam vždy bolestivé prsníky, vyhodí sa mi vyrážka na brade( vždy na tom istom meiste :D ) no a mám chuť všetko zjesť...lzajtra by som ju mala dostať, ale prsia ma vôbec nebolia, ani náznak, vyhodená som a dokonca by som aj vkuse jedla, brucho mám ako balón...ale v podstate nič...pred tým ked sa nám podarilo otehotnieť som sa prsníkov ani nemohla dotknúť....myslíte že by som mohla byť ?? test si ešte nechcem robiť...lebo som bola aj prechladnutá pred 2 týždnami...nejaké lieky som ale nebrala, vystačila som si so zázvorovým čajom s citrónom a medom ...čo myslíte
Dakaujem baby 🙃 teraz mi to mešká už 7 dni robila som si už aj další test a stále negatívny svojmu gynekológovi idem až na další týždeň ...neviete čím by som si ich mohla privolať. Ja som už skúšala všetko víno,tonic,horúca voda, alchemikovy čaj
Ahojte. S priateľom sa snažíme o babo. Skúšali sme to hneď deň po MS ( s prvým dieťaťom som ostala tiež tehotná deň po MS), potom ešte cez plodné dni asi 2x aj po plodných dňoch. Asi 2 dní po plodných dňoch ma začalo boliet podbruško ako keby som mala mala uz MS ( Ja totiz bolest v podbrušku mavam ptve dva dni cez MS) tak isto ma sem tam v podbrusku pichne, a biely vytok bez zapachu mam uz tiez asi od doby, ked ma zacalo boliet bruško.prsia ma začali boliet asi 2dni dozadu, niekedy v nich cítim tlak, niekedy pálenie a zdajú sa mi tazsie. dnesma bradavky boleli tak cudne..taka náhla bolesť príde. Keďže som fajčiarka, tak sa mi sem tam zvykne točiť hlava keď fajčím, aj keď som poriadne najedena...A je tiež pravda, že som to fajčenie nejako prestala potrebovať ( teda oveľa menej ako inokedy ) zajtra mam dostat ms.. posledne 2 mesiace mi prišla MS o 3 dní skôr.. teraz zatiaľ nič.. a bolesti sú niekedy také že už myslím že príde A nic.. myslite ze je to možné ? viem ze už 10000x tu bol taky príspevok ale nedalo mi to a budem vďačná za každý vás názor 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbara38 podla mna uz na piaty den by mohol test spolahlivo ukazat ci si ci niesi. Asi to bude koli zdr.problemom.Ked ti nepridu za par dni skus zase testnut a ked bude opat negat. Tak by som sla ku gyndovy 🙂