Jemný krvavý výtok a meškanie menzesu

28. feb 2023

Ahojte pred 2 týždňami som mala 3-4 dni jemný krvavý výtok s malými bolesťami v podbrušku, ktorý bol zvyčajne vidno len trošku na servítke po utretí. Teraz mi už 10 dní mešká menzes. Bolí ma podbruško niekoľko dní ako by menzes už mal začať no bohužiaľ stále nič. Mala som aj biely vodnatý výtok tak už som očakávala ale odvtedy uplynulo veľa dní. Prvý test som si robila keď mi meškali 3 dni a druhý som si robila po 7 vymeškaných dňoch. Oba negatívne. Ku gynekologičke som sa objednala už cca 3 týždne dozadu na povinnú ročnú prehliadku , volala som jej aj 2 týždne dozadu pri tom probléme s krvácaním a dokonca aj teraz že mi viac dní meškajú a mám bolesti a vždy mi povie že mám prísť až v polke marca. Povedala mi, že je to úplne normálne no mne sa to normálné nezdá hlavne teraz keď mi mešká aj menzes. Neviem už čo mám robiť. Či isť na pohotovosť alebo naozaj čakať ďalšie 2 týždne. Ledva fungujem, telo mám slabšie a aj sa mi často točí v hlave a obávam sa niečoho zlého.
Neviete mi poradiť čo robiť?
Môžem úplne vylúčiť tehotenstvo? Vraj niekomu ukáže test až po 2 týždňoch vynechania MS.

drzaopica
28. feb 2023

Naco na pohotovost?bud si tehotna, alebo horm.vykyv cakaj do marca

nataly420
28. feb 2023

Zavolaj druhej gynekologičke a pokial ti ukazuje negatívny tak nebudeš tehotna… každý mesiac je iný dosť robi psychika toto presne som mala pred mesiacom aj ja len kvôli stresu .. buď menej zúfalá a ukľudní sa

gabca295
28. feb 2023

Chot ráno ako bolestivý prípad. To ma každá gynda. Určite aj ta tvoja. Zajdi si tak a uvidíš. Ak si tehotná uvidi to ak nie pichne ty vyvolavacku.

autor
28. feb 2023

@nataly420 som zúfalá pretože sa mi nezdá v poriadku čakať mesiac a pol na gynekológiu aj keď volám že mám problém dva krát do mesiaca. Nikdy som nič podobné nemala a obávam sa cysty alebo niečoho. Veď to tehotenstvo by bolo najmenej. Tu ide o tú nevedomosť. A na moju gynekologičku sa už sem tam sťažovali že všetko skrášluje a neberie vážne a nakoniec zistia vážny problém. Obvolala som aj iné lekárky len bohuzial v mojom meste nič moc a ani v okolí

janetinka27
28. feb 2023

Citis sa podla mna horsie kvoli psychike. Ak je to cysta z neprasknuteho folikukulu,odide pri najblizsej MS. Nic ti nehrozi, posunul sa ti cyklus,zrejme dlhsie rastol folikul slebo nepraskol. Pohotovost je podla mna zbytocna,tam chodia vazne pripady.

autor
28. feb 2023

@janetinka27 viem že pohotovosť je hlúposť

leeenka26
28. feb 2023

No lekar nie som, ale podla mojho nazoru to mohla byt ms to co si mala, ten krvavy vytok. Prip. To mohla byt ovulka. Mozno si sa len hormonalne vykolajila. Pokial nemas bolesti a nekrvacas, termi co ti dr dala je celkom v pohode podla mna. Keby ti dala termin o 2 mes a viac, vtedy by som uz bola nervozna. Testy pokial su negat, nic sa tam evidentne s tehotenstvom nedeje.

autor
28. feb 2023

@leeenka26 nemám silné bolesti ale podbruško ma bolí ako pri slabšom menzese. Ďakujem.

autor
28. feb 2023

Ďakujem vám za odpovede. Mozno som potrebovala len nejakú skúsenosť alebo uistenie pretože som z toho naozaj len nervozna. Uz čakám 2 tyzdne od prvého problému 😪

veronikaszabova
28. feb 2023

To spinenie mohla byt v pohode aj menstruacia. A teraz ta moze boliet podbrusko aj z ovulacie.

anjelicek26
28. feb 2023

@drzaopica moze mat aj krvnu cystu, ja som tak mala...operovali ma ten den hned a sprdli, kde som bola doteraz 🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre