Ahojte zienky.Stala sa mi taka vec s byvalym sme mali pohlavny styk.Ja den po menstruacii.este jemne spinenie.Pocas milovania sa partner nestihol spravit nakolko mu penis zmekol takze sme milovanie skoncili. Potom som sla do sprchy a snazila sa dobre umyt..ale aj tak sa dost obavam ci nahodou nie som v tom.co myslite?viem ze je mozne vselico.dakujem
Je to sialene nepravdepodobné, ale zato nie absolútne vylúčené. Fakt to pusti z hlavy. Na druhú stranu,pokiaľ Ti chýbajú fundamentálne znalosti ohľadne reprodukcie, nie ste kandidáty na prerušovanu súlož V hocijakej etape cyklu.
ani náhodou...😉
Pri kazdom nechranenom styku mozes otehotniet ....
Chod ku gynekológovi, existuje tabletka na to
Keď sa nestihol spraviť je velmi nepravdepodobne ze by si otehotnela. A ešte ked si deň po ms. Netreba si namyšlať 😉
👏😀
Mala si uzit tabletku po (Escaple)...
Vzdy je pri nechranenej sulozi mozne oteho... a dokonca aj pri chranenej,nie raz antikoncepcne zalezitosti zlyhali..
To je fakt zbytočne. Ona má nervy lebo je to s bývalým a preto jej z toho lepí s prepáčením. Nie je tehotná. Ved ju nestrašte. Užívať len tak tu tbl nie je sranda. Nehorázne to zvyšuje riziko tromboembolickej príhody, najmä U fajčiarov. Je to strašne vysoká hormonálna nalož. Pri ejakulacii do posvy ok, alebo keď je dôvod (znásilnenie nebodaj..), ale len za to, že do nej muž strčil vtáka (s prepacenim), tak to si hneď netreba dávať tbl a robiť paniku. Môj názor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vždy je šanca otehotnieť.