Pred 4 dňami som mala nechránený pohlavný styk, a uz druhý deň mam pichanie v podbrušku taku divnú mohlo by sa jednať o uhniezdovanie ? A celkovo sa cítim tak inak... vedeli ste hned ze budete tehotné?🙂 lebo čítala som v nejakej diskusii ze zeny hned cítili ze budu tehotné
Tisice zien"citia"ze su tehotne a nie su. Proste si to vsugeruju. 4 dni od sexu urcite nemas priznaky.
Mňa tak akoby pichalo dolu nižšie pod pupkom, asi týždeň po ovu, test mi ukázal slabulinkú druhú čiarku už vtedy. Digitálny som robila pár dní na to, ukázal 1+2.
@katkamatka7 otazka je či bola 100% ovulacia vtedy keď si myslíte že bola
@martinaju Mne je odpoveď jasná 🙂 Autorka sa pýta, či to ženy cítili a ja vravím za seba, že áno.
Ja som mala prvé príznaky pri prvom m tehu veľmi skoro. Pri druhom o dosť neskôr, az po pozitivnom teste
Pri prvom dieťati som nevedela ani že som tehu došlo mi to len keď mi asi 2 týždne meškali kramy. Nesledovala som sa. Pri druhom tehotenstve som mala pichanie v podbrušku ale asi až nejaký 10 deň od ovulácie a áno bola som tehotná bohužiaľ potom som potratila. Pri treťom tehotenstve som vedela že sa podarilo ale príznaky som nemala žiadne ale taktiež bohužiaľ potrat. Ale keď sa moc sleduješ tak si aj moc namyslas. Nechaj to na prírodu keď budú meškať kramy správ test a nespekuluj 4 dni po sexe
@bambulienka25 to nevadí, ale ona sa už cíti inak 😃
Uhniezdovanie zacne tak 10 dni od styku. Ja som mala hnede spinenie a bolesti bruska ako by som mala dostat menzes. A za 5 dni som mala dostat a nedostala som. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie necítila som nič až pár dní pred ms som chodila na veľkú 5krat denne