Dobrý večer prajem🙂
Prosím Vás chcela som sa spýtať či mi niekto nebude vedieť pomôcť či sa jedná o možné tehotenstvo. Dnes je to už 9 deň čo mi mešká menštruácia lenže už cca piaty deň mam slabulinké bolesti pod bruškom a pichanie na ľavom vaječníku. Dokonca mám strašne citlivé bradavky na dotyk. Podotýkam že som ešte nemala problémy z meškaním. Za každú radu vopred Ďakujem ❤️
Chod do lekárne, kup si test a potom ho ocuraj. Všetko bude jasné.
@matullienka predvčerom som robila a nevyšiel. A aj svojej ženskej som volala tri dni v kuse a vobec sa nedalo dovolat :(
Nebola si prechladnuta alebo nebrala nejaké lieky? Ja mávam citlivé a bolestivé prsia vždy pred ms, dokonca sú trochu väčšie a plnšie keď príde ms akoby vyfučali
@matullienka minulý mesiac som bola ale dva týždne chorá a nebrala som antb. A prsia nemam naliate len tie citlivé bradavky :(
No vyskúšaj prípadne ešte test najlepšie z ranného moču
@matullienka ďakujem pekne
Keď vyšiel test negatívny,tak pravdepodobne len mešká. Rob si test každý 2 deň,až dokým príde.
Test nevyšiel pozitívny, alebo vyšiel chybne? (žiadna čiarka, rozpity)
Nie každé meškanie je tehotenstvo, kľudne môže to byť prechladnutie, stres, cysta,a podobne.
X dôvodov môže byť.
Robila som kvalitný test CLEAR BLUE :( len teraz neviem čo mam urobiť keďže ženská mi 3 dni mobil nedvíhala :(
Teraz bola gynekologicka konferencia a vela lekarov neordinovalo tento tyzden.
@lejusinka ďakujem moc zajtra by som sa mohla už dovolať myslíte?
Lekarka Nema za seba ziaden zaskok? Musi ju niekto zastupovat tk chod k nemu. Tu zeny nie su lekarky, nepovedia ti co ti je. Ked ti digi ukazal ze nie si tak nie si. Spolahlivejsi test neexistuje. A po 9 dnoch by ti ukazal uz urcite. Skor sa daj vysetrit ci nemas cystu
Clear blue naozaj nie je dobrá voľba lebo nie je taký citlivý. Kúp si nejaký iný test a otestuj sa z ranného moču. Môže to byť tehotenstvo ale aj nemusí. Zistíš to jedine takto. Ak ani o niekoľko dní nebude pozitívny tak bež k dr.
Ahojte žienky, s partnerom sa snažíme už dlhšiu dobu o baby. Už sme jedno stratili a tak sa snažíme o ďalšie. Pár dní mi je blbo. Navečer a hlavne v noci mi je zle od žalúdka, neskutočne sa potím a to ja som sa nikdy nepotila. Mám návaly tepla. Jeden deň by som zjedla všetko na druhý deň nemám chuť na nič. Dnes ráno som si urobila tehu test a vyšiel mi takto (viď obrázok). Na dennom svetle tam bol vidno dúšik. Mám test zopakovať o pár dní? PS menzes mi mešká 9ty deň
@julkakratka vyzerato na tehu 🙂
@lusip uvidíme, mala som aj obyčajný pásik test teraz a ten mi neukázal nič💁
@julkakratka tehotna si alebo si bola. Ak ciarka silnie si tehotna ak slabne nastupi oneskorena ms a bolo to biochemicke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A prečo si si ešte neurobila test? 9 dní je dlha doba a môže ísť aj o tehotenstvo