Jedna čiarka na teste a druhá slabá. Som tehotná?

mimuska981
29. apr 2012

chcem sa spytat robila som si test a ukazalo mi jednu ciarku silno cervenu a druhu bolo vidno len tak slabo ..to znamena,ze niesom tehotna??menzes mi meska tyzden..kolko by som mala cakat a ak nedostanem menzes po akom dlhom case ist ku gynekologicke ked bol test negativny

lussinkaaa
29. apr 2012

@mimuska981 ak bolo vidno aj druhu ciarku, aj ked len slabo, tak je pozitivny a pravdepodobne si tehotna 🙂 skus si test zopakovat o 2 dni a porovnaj ci ciarka silnie 🙂

kajuska09
29. apr 2012

@mimuska981 ano ked vidno aspon ducha, uz to znamena ze si pravdepodobne tehu 🙂 asi si mala neskor ovulaciu, ked este nemas vyrazne ciarky.....a k lekarovi chod najskor o 2 tyzdne....

luciauk
29. apr 2012

dve čiarky znamená tehu, nevadí, že testovacia je slabá 😉

mimuska981
autor
29. apr 2012

a to by tu testovaciu ciarku nemalo byt vidno ani trosku keby mal byt negativny??

janulkan
29. apr 2012

@mimuska981 negativny test je ked mas len jednu ciarku (kontrolnu) viditelnu, o druhej tam nie je ani zmienka 🙂

zuzana17
29. apr 2012

@mimuska981 ak by bol negatívny, tak by tam druhá čiarka vôbec nebola, len jedna!

mimuska981
autor
29. apr 2012

noo lebo kontrolna bola uplnne silna a testovacia bola slabunka tak som myslela ze aj ta by mala byt silna ako aj ta kontrolna

mimuska981
autor
29. apr 2012

zuzana17 takze keb bol negativny tak by bola kontrolna silno zafarbena a prednou aj za nou by bolo biele miesto

anjelik0907
29. apr 2012

@mimuska981 gratulujem, malo by to byť tehu 😉 nevadí ,že tá druhá bola slabá 🙂

kika1111
29. apr 2012

mne menzes meškal 2 týždne a po 2 týždnoch som mala stále slabučkú druhú čiarku..ale s tým ako mi bolo stále viac a viac zle, bola stále silnejšia.. robila som si strašne veľa testov..na 14.ty deň meškania som začala testovať o ôsmej ráno a robila som si každé 2 hodiny testy..na každom bola čiarka silnejšia a silnejšia... čím mi bolo horšie, tým ju bolo viac vidno.. 😀

8kiss8
23. máj 2012

je tu niekto kto by mi poradil?ahojte
😉

sebik20
10. jún 2019

Ahojte čo myslíte...sú dobré tie testy z Kauflandu...ukazuje mi niečo...len chcem vedieť váš názor...

dzulik_
10. jún 2019

@sebik20 niečo sa tam ukazuje. Skús o dva dni test zopakovať 😉

hennyinnsbruck
10. jún 2019

@sebik20 tiež sa mi tam niečo marí.
Držím palce ✊

emilia200
17. aug 2020

Mám 2 dni do ms mám bolesť prst dneska ráno som mala pocity na vracanie , robila som si test pepino neviem či sú chybne alebo premočené ale na jednom čiarka zmizla a na druhom to vyzerá ako kanalik

juliatriscova
23. nov 2020

@emilia200 niečo tam je vidno.......ako si dopadla?

mariapechova12
Dnes o 10:39

Dobrý dem chcem sa spýtať čo si otom misliťe prosim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre