chcem sa spytat robila som si test a ukazalo mi jednu ciarku silno cervenu a druhu bolo vidno len tak slabo ..to znamena,ze niesom tehotna??menzes mi meska tyzden..kolko by som mala cakat a ak nedostanem menzes po akom dlhom case ist ku gynekologicke ked bol test negativny
@mimuska981 ano ked vidno aspon ducha, uz to znamena ze si pravdepodobne tehu 🙂 asi si mala neskor ovulaciu, ked este nemas vyrazne ciarky.....a k lekarovi chod najskor o 2 tyzdne....
dve čiarky znamená tehu, nevadí, že testovacia je slabá 😉
a to by tu testovaciu ciarku nemalo byt vidno ani trosku keby mal byt negativny??
@mimuska981 negativny test je ked mas len jednu ciarku (kontrolnu) viditelnu, o druhej tam nie je ani zmienka 🙂
@mimuska981 ak by bol negatívny, tak by tam druhá čiarka vôbec nebola, len jedna!
noo lebo kontrolna bola uplnne silna a testovacia bola slabunka tak som myslela ze aj ta by mala byt silna ako aj ta kontrolna
zuzana17 takze keb bol negativny tak by bola kontrolna silno zafarbena a prednou aj za nou by bolo biele miesto
@mimuska981 gratulujem, malo by to byť tehu 😉 nevadí ,že tá druhá bola slabá 🙂
mne menzes meškal 2 týždne a po 2 týždnoch som mala stále slabučkú druhú čiarku..ale s tým ako mi bolo stále viac a viac zle, bola stále silnejšia.. robila som si strašne veľa testov..na 14.ty deň meškania som začala testovať o ôsmej ráno a robila som si každé 2 hodiny testy..na každom bola čiarka silnejšia a silnejšia... čím mi bolo horšie, tým ju bolo viac vidno.. 😀
je tu niekto kto by mi poradil?ahojte
😉
@sebik20 tiež sa mi tam niečo marí.
Držím palce ✊
@emilia200 niečo tam je vidno.......ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimuska981 ak bolo vidno aj druhu ciarku, aj ked len slabo, tak je pozitivny a pravdepodobne si tehotna 🙂 skus si test zopakovat o 2 dni a porovnaj ci ciarka silnie 🙂