Jeden test pozitívny, dva negatívne

liliana82
5. jún 2020

Ahojte, mešká mi MS 5 deň, včera ráno som si urobila test a ukázalo mi dve čiarky, nedalo mi to, asi o 5hodin som išla do lekárne kúpila inú značku kde boli v balení dva kusy, jeden som vyskúšala hneď a negatívne, dnes ráno som skúsila druhy a ten tiež negatívny, bola som tehotná 2x a obidva krát mi ukázalo vždy a na každom teste že som tehotná, teraz celkom nerozumiem, dakujem 🙏🏼

brezza
5. jún 2020

@liliana82 sprav test rovnakej znacky ako prvy. Maju rovnaku citlivost?

deti95060810
5. jún 2020

možno sa to už zvrtlo a už tehotná nie si...

liliana82
autor
5. jún 2020

@brezza píšu že áno , od 10/uml

dollyzv
5. jún 2020

@liliana82 a toto má byť pre teba ten negatívny alebo pozitívny? Vždy treba testovať rovnakou značkou testu..každá má iné množstvo farbiva

liliana82
autor
5. jún 2020

@dollyzv toto je pozitívny , negatívne boli úplnú čisté bez náznaku čiarky druhej

dajana1983
5. jún 2020

Nie pozor nemusí to tak byť,ani tieto testy nie sú 100percentne,nie je to úplne jasné fakt treba tú istú značku ak sa opakuje .Už sa nám v ambulancii stalo že kocka mala hold zápalm o ktorom nevedela a pozitívny test🤔najlepšie to objasní lekár a odbery

leyla9
5. jún 2020

@liliana82 mas niake priznaky?

whatever1
5. jún 2020

@liliana82 kúp si ten istý test co si si robila včera a otestuj z ranného mocu

liliana82
autor
5. jún 2020

@leyla9 tak príznaky mám take ako pred MS, bolia ma prsia, brucho mám veľmi opuchnuté a dokonca tretí deň mám miernu nádchu, a kríže ma neskutočne bolia

liliana82
autor
5. jún 2020

@whatever1 v lekárni nemali ten istý, kúpila som dnes clearblue, zajtra ráno otestujem

brezza
5. jún 2020

@liliana82 a ma aspon vysoku citlivost?

peti7891
6. jún 2020

Určite áno 🙂 mne tak ukázalo pred par dnami a teraz som v 7tt

leyla9
6. jún 2020

@peti7891 to si prvy krag testovala ked ti ukázal hned? Ci ti najprv ukázal negatívny

liliana82
autor
6. jún 2020
liliana82
autor
6. jún 2020

@brezza neviem to nikde nájsť akú ma citlivosť

brezza
6. jún 2020

@liliana82 tento ma nizsiu citlivost 25 mIU/ml

liliana82
autor
6. jún 2020

@brezza aha😳tak super, tak ja už neviem aký test mám kúpiť, ten mamatest čo mi ukázal dve čiarky, neviem nikde zohnať, bola som v 3och lekárňach

liliana82
autor
6. jún 2020

@dajana1983 idem k dr v utorok, stredu a opýtam sa jej na to, keby sa mi dovtedy nespustila MS, ale predchádzajúcu MS som mala veľmi zvláštnu, nie len že prišla o 4 dni skôr, ale trvala 12 dni a dosť intenzívne, aj som bola na pohotovosti, brali mi krv, robili sono a aj som išla k svojej dr a ta ma pozrela a nič mi nenašli, chcela mi nasadiť hormonálnu liečbu ak mi do dvoch dni neskončia a našťastie skončili, a teraz mi moj kalendár ukazuje že mi 8dni mešká MS, tak už som z toho trosku domotana

brezza
6. jún 2020

@liliana82 v dmke tusim maju nejake s vyssou citlivostou. Hladaj desiatkovy. Ale mne aj digitalny ukazal uz dva dni po meskani. Len ja mam dlhsi cyklus

liliana82
autor
6. jún 2020

@brezza takto som to mala minuly mesiac, a stále nemám MS

brezza
6. jún 2020

@liliana82 to mas taky kratky cyklus a taku dlhu menstruaciu? A kedy si asi mohla otehotniet? Ten digitalny si skusala nakoniec?

liliana82
autor
6. jún 2020

@brezza noo posledné mesiace som mala tak 25/28 cyklus a v tom máji mi prišla ešte skôr, len tie prvé štyri dni som mala slabé a potom mi nabehli silne a trvali dlho, hej skúšala som aj ten clearblue ale jedna baba mi pisala, že to ukazuje až od 25/ml tak neviem, ci som skoro robila, alebo je to negatívne

dajana1983
6. jún 2020

@liliana82 to bude najlepšie, tam uvidíš na 100percent na čom si,držím palce až je to podľa tvojich predstáv 🙂))

brezza
6. jún 2020

@liliana82 podla toho co si tu dala si pravdepodobne ovulaciu nemala az tak davno takze asi preto to este test nezachyti. Nezostava ti nic ine len cakat a priebezne skusat testovat, ale skusaj teda testy s vyssou citlivostou
Ja som mala tento z dm ked nevies zohnat v lekarni
https://www.mojadm.sk/pepino-tehotensky-test-di...

peti7891
6. jún 2020

@leyla9 prvý negatívny a o 2 dní neskôr tak ako tebe. Jedna čiarka úplne slabá. Tak som potom počkala cca 5 dní a už bola ta druha oveľa tmavšia 🙂

sarah102
6. jún 2020

@liliana82 si tehotná.... Mne raz povedal doktor že ak raz ukáže test tak to už musíš byť nemôže sa tam len tak z ničoho nič objaviť čiarka.

nini1010
6. jún 2020

Nemozes odfotit tie 2 negativne?

liliana82
autor
6. jún 2020

@nini1010 posielam dnes robený, kúpila som Pepino v DM

liliana82
autor
6. jún 2020

@brezza ten som kúpila dnes a hneď aj vyskúšala, a nič, ani náznak druhej čiarky

liliana82
autor
6. jún 2020

@dajana1983 skôr by to bola náhoda, lebo ja ešte nechcem druhé dieťa, no priateľ mám pocit, že až tak veľmi opatrný nie je a veľmi ma láme na druhé, takze toto by bolo aspoň z mojej strany dosť sok...(čo som tu písala, že som bola dva x tehotná, z toho to prvé som potratila, tak len na objasnenie, aby to nevyzeralo otázne, kde mám to druhé)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre