Ahojte, mešká mi MS 5 deň, včera ráno som si urobila test a ukázalo mi dve čiarky, nedalo mi to, asi o 5hodin som išla do lekárne kúpila inú značku kde boli v balení dva kusy, jeden som vyskúšala hneď a negatívne, dnes ráno som skúsila druhy a ten tiež negatívny, bola som tehotná 2x a obidva krát mi ukázalo vždy a na každom teste že som tehotná, teraz celkom nerozumiem, dakujem 🙏🏼
možno sa to už zvrtlo a už tehotná nie si...
Nie pozor nemusí to tak byť,ani tieto testy nie sú 100percentne,nie je to úplne jasné fakt treba tú istú značku ak sa opakuje .Už sa nám v ambulancii stalo že kocka mala hold zápalm o ktorom nevedela a pozitívny test🤔najlepšie to objasní lekár a odbery
Určite áno 🙂 mne tak ukázalo pred par dnami a teraz som v 7tt
@dajana1983 idem k dr v utorok, stredu a opýtam sa jej na to, keby sa mi dovtedy nespustila MS, ale predchádzajúcu MS som mala veľmi zvláštnu, nie len že prišla o 4 dni skôr, ale trvala 12 dni a dosť intenzívne, aj som bola na pohotovosti, brali mi krv, robili sono a aj som išla k svojej dr a ta ma pozrela a nič mi nenašli, chcela mi nasadiť hormonálnu liečbu ak mi do dvoch dni neskončia a našťastie skončili, a teraz mi moj kalendár ukazuje že mi 8dni mešká MS, tak už som z toho trosku domotana
@brezza noo posledné mesiace som mala tak 25/28 cyklus a v tom máji mi prišla ešte skôr, len tie prvé štyri dni som mala slabé a potom mi nabehli silne a trvali dlho, hej skúšala som aj ten clearblue ale jedna baba mi pisala, že to ukazuje až od 25/ml tak neviem, ci som skoro robila, alebo je to negatívne
@liliana82 to bude najlepšie, tam uvidíš na 100percent na čom si,držím palce až je to podľa tvojich predstáv 🙂))
@liliana82 podla toho co si tu dala si pravdepodobne ovulaciu nemala az tak davno takze asi preto to este test nezachyti. Nezostava ti nic ine len cakat a priebezne skusat testovat, ale skusaj teda testy s vyssou citlivostou
Ja som mala tento z dm ked nevies zohnat v lekarni
https://www.mojadm.sk/pepino-tehotensky-test-di...
Nemozes odfotit tie 2 negativne?
@dajana1983 skôr by to bola náhoda, lebo ja ešte nechcem druhé dieťa, no priateľ mám pocit, že až tak veľmi opatrný nie je a veľmi ma láme na druhé, takze toto by bolo aspoň z mojej strany dosť sok...(čo som tu písala, že som bola dva x tehotná, z toho to prvé som potratila, tak len na objasnenie, aby to nevyzeralo otázne, kde mám to druhé)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@liliana82 sprav test rovnakej znacky ako prvy. Maju rovnaku citlivost?