Ranný intime test jasne pozitívny možno trosku premočený večer druhý dr. Max uz negatívny. Deň pred očakávanou Ms stalo sa Vám už take niečo ? Ako to dopadlo
@niki1325 musíte si robiť rovnaký test v rovnaký čas. Každý môže mať iné množstvo farbiva a odchýlky sú bežné. Nakúpte si balík rovnakých testov a nie stále iný. Testujte hneď ráno po zobudení v rovnakom čase. Deň pred ms môže byť skoro. Ale ak už jeden ukázal tak skúste o pár dní.
@niki1325 dr max je hrozny test za mňa 🙈 vsetky testy pozitívne krv pozitivna a dr max negativny. Ako vtedy to dopadlo biochcemickym ale teda rôzne testy (mamatesty, digitest) som robila v ten deň ked som robila aj dr max z toho isteho moču 2 hodiny na to mi brali krv, bud je ten test jasnovidec a nedaval mi nadej lebo vedel ze to dopadne zle alebo su vazne na h... 🙈 sprav si zajtra iny ideal mamatest alebo digi
@niki1325 no tak tu je pes zakopaný 😄 ak ste prvý test robili ráno a druhy večer je jasné že nič nemusel ukázať. Treba testovať RÁNO, nepite pred tým.
@kkovacovak skôr som sa k ďalšiemu nedostala 🤔ale je možné až taký rozdiel ?
@niki1325 áno môže. Ak je moč moc zriedený tak to môže výsledok skreslovať. Na ďalší test radšej počkajte do druhého dňa.
@kkovacovak aj keď veľa toho extrémne nevypijem ako s tym sa nie co chváliť ale kavu a možno pól litra vody cez deň ?
@niki1325 tak to nezávisí len na tom. Vodu máte aj v jedle a cez deň chodíte častejšie na wc. Skrátka testy majú na začiatku najlepšiu výpovednú hodnotu ráno. Bodka 😄
@kkovacovak Oki 🤦🏽♀️😂
Problém je v tom, že si si ten druhý test robila večer. Môžeš mať kľudne zriedený moč, tým pádom ti neukáže druhú čiarku. Testuj sa ráno, hlavne, ak ti MS ešte ani nemešká. ✌🏻
@martinaju Kamarátke dr max vyšiel krásne pozitívny tak možno len výrobná chyba. 🙂
Ja som pouzivalq dr.max a vsetko pekne ukazala pozitivne a to som robila aj večere testy
Nuž, takto na začiatku nemusí nič znamenať, že jeden test je pozitívny a iná značka negatívna... Najlepšie je ale robiť z jednej značky test, aby si vedela, ako reálne silnie. A ak silnie, tak je to v pohode, ak nie, tak potom, bohužiaľ, je reálny dôvod na obavy.... Ale pokiaľ si fakt len na začiatku, tak žiaden stres, a len jedna značka testov 🙂
ahojte ja takto podobne clerablue jasne pozitivny a dr max negativny ..nerozumiem tomu :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niki1325 nie je ten negatívny test dr max?
A ano stáva sa pri biochemickom tehotenstve ale nie zo dna na den z takej čiarky na žiadnu. Ak chceš porovnávať testy treba testovať rovnakou značkou.