Ahojte prosím vás stalo sa vám už niekedy že jeden test ste malí pozitívni a druhý negatívni a boli ste tehu??
@veronice obydva som robila večer včera večer som robila jeden a dnes večer druhý pepino testy pošlem foto prvy je včerajší a druhý dnes
@nikolet1992 prví je dnes a druhý včera
Ved pozitivny nie je ani jeden
Uz meska? Preco netestujes rano? Vtedy je spravidla koncentracia najvyssia.
@belllinka Keť kuknes bližšie ten spodný tak uvidíš
@nikolet1992 ked velmi zaostrim tak na tom druhom nieco vidim. Zozen si test woman secret a otestuj sa o 3 dni z RANNEHO mocu. Pepino testy casto citam ze duchuju, woman secret mi nikdy neduchoval a vzdy ukazal dobre co mal. Za mna najspolahlivejsi test 👍 ale urcite vzdy testuj z prveho ranneho mocu. Drzim palce
@simonkazga už mešká 5dni.... Keť som robila ten druhý a Keť visiel tak som myslela že to je už jedno...ja som si pri dcére test nerobila ale pri chlapcovi už áno a tam som mala slabulinku druhú a to som sla o týždeň ku lekarke a tá mi potvrdila... takže teraz Keť som si robila a visiel tak ako visiel tak som si myslela že teda je to tam no neviem.
@nikolet1992 Keť??? Správne keď...🤦🤦
Myslím, že jedine, čo ostáva je tretí test z ranného moču
Sú negatívne , skôr sa mi to zdá na kanálik . Ak ti mešká 5 dní už by bola čiarka viditeľná a nemusela by si ju hľadať lupov .
@nikolet1992 keď mne meškal menzes 4 dni, pepino test som už mala jasne pozitívny. Aj minule si tu dávala testy a naháňala duchov. A poopravuj si chyby
Ked ti meska, mas mat pri zdravom tehotenstve na teste kolajnice a nie duchariny...pre mna su obidva negativne, sprav si test o tri dni a ak nie, zbehni na vyvolavacku k lekarke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikolet1992 boli oba testy rovnakej znacky? Robila si oba testy z ranneho mocu? Boli oba testy urcite tehotenske?