Jeden pozitívny a druhý negatívny test

nikolet1992
24. aug 2021

Ahojte prosím vás stalo sa vám už niekedy že jeden test ste malí pozitívni a druhý negatívni a boli ste tehu??

veronice
24. aug 2021

@nikolet1992 boli oba testy rovnakej znacky? Robila si oba testy z ranneho mocu? Boli oba testy urcite tehotenske?

nikolet1992
autor
24. aug 2021

@veronice obydva som robila večer včera večer som robila jeden a dnes večer druhý pepino testy pošlem foto prvy je včerajší a druhý dnes

nikolet1992
autor
24. aug 2021

@nikolet1992 prví je dnes a druhý včera

belllinka
24. aug 2021

Ved pozitivny nie je ani jeden

simonkazga
24. aug 2021

Uz meska? Preco netestujes rano? Vtedy je spravidla koncentracia najvyssia.

nikolet1992
autor
24. aug 2021

@belllinka Keť kuknes bližšie ten spodný tak uvidíš

veronice
24. aug 2021

@nikolet1992 ked velmi zaostrim tak na tom druhom nieco vidim. Zozen si test woman secret a otestuj sa o 3 dni z RANNEHO mocu. Pepino testy casto citam ze duchuju, woman secret mi nikdy neduchoval a vzdy ukazal dobre co mal. Za mna najspolahlivejsi test 👍 ale urcite vzdy testuj z prveho ranneho mocu. Drzim palce

nevenka
24. aug 2021

@veronice mne ani Pepino neduchoval, raz mi ukazal labu ciarku, ti bolo biochemicke a potom, ked som o 2 mesiace bola znova tehotna, inak je vzdy snehobiely.

nikolet1992
autor
24. aug 2021

@simonkazga už mešká 5dni.... Keť som robila ten druhý a Keť visiel tak som myslela že to je už jedno...ja som si pri dcére test nerobila ale pri chlapcovi už áno a tam som mala slabulinku druhú a to som sla o týždeň ku lekarke a tá mi potvrdila... takže teraz Keť som si robila a visiel tak ako visiel tak som si myslela že teda je to tam no neviem.

bublanina1
24. aug 2021

@nikolet1992 Keť??? Správne keď...🤦🤦

bluka2
24. aug 2021

Myslím, že jedine, čo ostáva je tretí test z ranného moču

ki_ki2
25. aug 2021

Sú negatívne , skôr sa mi to zdá na kanálik . Ak ti mešká 5 dní už by bola čiarka viditeľná a nemusela by si ju hľadať lupov .

domka222
25. aug 2021

@nikolet1992 keď mne meškal menzes 4 dni, pepino test som už mala jasne pozitívny. Aj minule si tu dávala testy a naháňala duchov. A poopravuj si chyby

anjelicek26
25. aug 2021

Ked ti meska, mas mat pri zdravom tehotenstve na teste kolajnice a nie duchariny...pre mna su obidva negativne, sprav si test o tri dni a ak nie, zbehni na vyvolavacku k lekarke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre