Zienky..v piatok mi vysiel trosku pozitivny test..bol to 16st den od poslednej ovulacie..po nej som dostala slabu mrsku a vlastne od poslednej mrsky 3 dnovej je to lendnes 12 den..no test mi vysiel slabunky v piatok..a to pocitam od poslednej ovulky..lebo ja si myslim,ze som tehu..neexistuje ze by som sa tak citila..zily mam ako namalovane..a uz mi aj trcia..riadne ako potociky..ukutia sa okolov dvorcov..a boli to ako keby mi tymi zilami pretakolo kopec vody..picha to...aj podbrusko..no co ma mete..na dalsi den som mala negativny test a vcera skr negativny..hoci ta druha ciarka bola uuuuuuplne slabunka.v piatok ju videl aj manzel..takze to nebol moj vyplod fantazie..
Mate niektora s tym skusenost...?V piatok ma ist manzel na spermiogram a on stale dufa,ze nebude musiet ist..
@manucao počkaj zopár dní......aj ja som mala 5 dni pred menštr. iba duchov....o 3 dni trošku silnejšie.....
@anetkaadamko
@sissika
@ematko29 ved to..ze my sa snazime vyse roka a pol uz..ten cas tak leti,ze fakt..ked sa spatne pozriem..tak jeto uz dost dlho...boli sme aj u liecita,ae to nan nepomohlo..tak sme sa rozhodli pre liecbu u Dr..proste zistit pricinu,preco sa nedari..mame za sebou aj dost rok..pred rokom svadba, potom kupa domu a prerabka..a pred dvoma mes.sme sa stahovali do domceka..Ukludnujem sa tym, ze manzel videl na tom teste z piatka tu slabu ciarku...bola ale fakt slaba..tak neviem..ci to nie je poplach..velmi tuzime mat spolocne babatko..lebo ja uz mam dcerku z prveho manzelstva..hoci manzel ju berie ako svoju..ae svoje dieta spolocne nemame..
no z toho si nerob nic, ja som mala najskor jeden druh testu pozitivny, dalsi negativny 😀 zalezi od druhu testu, aj ked viacere maju napr. citlivost 10, neukazu ti to iste...mne najlepsie ukazoval Via Med Baby test kazetovy 🙂 potom ta ista znacka pruzkovy a na tej iste urovni este mamatest...ostatne ukazovali slabsie 🙂 tak ak chces, vyskusaj nieco z toho 🙂
@manucao a to ja som na jednej vzorke odskusala napr. tri typy testov 😀 som taky testovaci maniak 😀 😀 😀 ale aspon viem, ktory sa oplati kupit 😀 aj pre buducnost 🙂
@manucao stalo sa mi to, slaba ciarka a o dva tri dni vobec nic krv pozitivna, no hcg klesalo. hovori sa tomu aj chemicke tehotenstvo, ked je hcg velmi nizke a drobcek odide velmi skoro. skus si este urobit test tej istej znacky, ale uprimne, ak by z toho malo nieco byt, v priebehu dvoch troch dni by ti uz mal testik pekne tmavnut. ja som bola vzdy maniacka na testy a robila ich aj 5-6 za den 😖 . dva krat som bola tehu naozaj len velmi kratko, cca 5 tt, co by si podla ovu bola aj ty teraz a vzdy to malo taky priebeh. test najprv slabunko pozitivny, potom menej a o dva dni snehobiely. ja som vzdy chodila aj na krv a akonahle zacalo hcg klesat, vedela som, ze o chvilu dojde ms.
@cuculik1 to mi je luto...ja som to mala v januari..ciarka tam bola dva dni a potom o dva dni dosla mrcha...no vtedy som nemala ziadne priznaky..tak ako teraz...preco by som mala zrazu problem to dietatko urdzat..papam aj Femibion 6 tyzdnov..tak mam doma este jeden test..ale manzel ma odhovara,nech ho dnes nerobim..nech ho urobim zajtra rano...ved ak nic..tak v piatok pojde na spermiogram...a nemas niekedy take nervy na tehulky..ze preco nie ty a ona ano...mna to chyta..zial
@cuculik1 to mi je velmi luto..a teaz si v ktorom mesiaci? mne je tazko, ze sa nam endari a glavne uz vidim na manzelovi..vcera som robila test a zase negativny a aj dnes rano..takze tehu nie som..len neviem preco ma tak podbrusko boli aj od zaludka mi je divne a prsia su sama zila...snad nemam nejaku chorobu..dnes som len 13 DC..ale citim sa inak..uplne inak
@janulka56 Aj ja niečo vidím, skús inú značku testu.
gratulujem, podla mna je to pozitivny vysledok 🙂
tiez som mala iba ducha, sotva bolo vidiet druhu ciarocku aj to som musela mat na dennom svetla a velmi spravne nakloneny test, aby som to vobec videla, ale bola tam ta druha ciarka, aj ked zle viditelna,,,,nas duch ma uz 6 mesiacov ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@manucao ja by som opäť skúsila test,ale citlivejší nejaký aj ked neviem poradiť aký to je.A zajtra ráno z prvého ranného moču urobiť.Neexistuje aby bol negatívny ak si tehu atie slabunké čiarky už tam boli.