Je výsledok na digi teste Clearblue 100% spoľahlivý?

maggiore
9. apr 2011

chcem sa spýtať, či si myslíte, že ak mi ani na 16 DPO neukáže digitest pozitívny výsledok, či je ešte šanca, že by som aj tak bola tehu .... pýtam sa, lebo chcem vedieť, či sa mi oplatí do neho investovať. Ďakujem 🙂

betina1984
9. apr 2011

No, myslím, že ak by si bola tehu, na 16 DPO ti už určite ukáže. Ale najskôr si si mala spraviť obyčajný, až potom vyhodiť 10 Eur za digitálny...

cmulinko
9. apr 2011

Ja osobne neznasam ten dogitalny test.Na obycajnom si mozes skor pozriet ci je tam aj druha ciarocka....mozno slabulinka,ale je tam.Digi test ti v takom pripade hned vyhodi,ze je negativny.Ja digi test povazujem za obycajny marketingovy tah.Osobne som skusala obycajny test a digi test...na obycajnom som videla slabucku druhu ciarocku...digi mi ukazalo,ze nie som tehotna....no a o par tyzdnov rodim.

anjelicek26
9. apr 2011

No na 99% spolahlivy je, ma dost nizku citlivost, od 12DPO uz by mal ukazovat (mne ukazal 11dpo uz)... 16dpo urcite by mal ukazat pozitivny vysledok. Aj ked nechapem, preco nie obycajny pruzkovy? Lacnejsi a aj dusika uvidis...

nemko
10. apr 2011

ja som mala tehu potvrdene z krvi a digitalny mi ukazal, ze nie som tehotna takze ja som za obycajny pruzkovy 🙂

lucka1987
10. apr 2011

podla mna neoplati.. nie so zastankina digitalnych testov... su to len propagacne tahy... a inak nic nie je na 100%

esmemia
10. apr 2011

ja som si urobila dva klasicke a az potom tento a vsetky tri mi potvrdili tehu

lucinka1104
10. okt 2014

ja som teraz mala na pružkových slabunkých duchov a dnes 34 DC digi neg , mna zase dosť blbnú tie pružkové skoro stale duch :🙂)) ale ako píšu baby 16 by už mal isto ukázať ale aj znama mi teraz hovorila že mesiac bola už isto tehotná čiže koniec 6 tt a nič všetko negatívne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre