Ahojte, chcem sa spýtať či sa niektorej z vás stalo že vynechanie PMS bol príznak tehotenstva. Vždy ma cca týždeň pred MS začne pobolievať podbrúško aj prsia. Posledne dva cykly som mala 33 dňové. PMS mam každý mesiac až na tento. Dnes som 31 deň. Nechránený pohlavný styk som mala 5 dní pred poslednou MS, tak 4 deň a 6 deň cyklu. Ďalšie dni prerušovaný.
U mňa áno 🙂
Ked vidim otazku " mozem byt tehotna?" tak mi rozum zastavuje. A este viac, ked citam odpovede. Po mojich 3 detoch tvrdim, ze nikto ti nemoze povedat ci si alebo nie si tehotna, len doktor. Kazda ma ine telo aj prejavy. Tak prosim, uz taketo otazky naozaj nedavajte!!
@jamidea ak si si nevšimla ja som sa vôbec nepýtala na to či môžem byť tehotná...... ALE NA TO ČI SA NIEKTOREJ Z VÁS, KTORÁ UŽ MÁTE DIEŤA/DETI PMS vytratilo. A po ďalšie hľadala som to tu túto tému prv než som sa spýtala. Svoj cyklus som opísala z dôvodu, že nijako extra sa nechránimé, takže sama viem že istá možnosť tehotenstva tu je....
@miimss tazko povedat..mne sa minule stalo, ze som nemala takmer ziadne priznaky,resp.len trosku obcas pálenie vzadu.. meskali 2 tyzdne a prisli bez akehokolvek upozornenia. Muz si myslel,ze som tehotna, ale pouzivali sme kondom a ani jeden nepraskol, takze to som vylúčila, aj ked na jeho naliehanie som si testy spravila. Samozrejme, ze boli negativne.
Moze ist o vykyv.. podla mnapri tehu by si nejake príznaky mala , aspon ja som.mala.pri oboch..
Ahoj @elly23 si vôbec nemala pocit , ze príde mrcha? Ani ked uz meškala ?
@muriel1987 nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toto sa určite ako príznak nepovažuje.. ženský organizmus a jeho cyklus je ovplyvňovaný miliónom faktorov, ktoré môžu cyklus trochu zmeniť, či už dočasne alebo natrvalo.. takže aj keď pravidelne mávaš PMS, tento mesiac nemusíš mať a nemusí to znamenať vôbec nič, akurát že máš možno iný pomer hormónov v tele ako zvyčajne 🙂
ak si chceš byť istá, tak si v deň očakávanej MS sprav tehotenský test 🙂