Baby prosím o radu zajtra si idem kúpiť test ale som v takom strese že celú noc nespím môže byť zvracanie z kávy a ztvrdnute bruško príznak tehotenstva ? K tomu som veľmi precitlivená a je mi strašne , mám v podbrušku také divné pichanie a mala som taký fialový výtok
Skôr by som to pripisovala viróze. Aj ked pri nechranenom styku je vzdy sanca ✊🏼
No tvrdnutie brucha ako príznak tehotenstva v prvých týždňoch asi ťažko. Urob si test. Relevantnú odpoveď ti nikto dať nevie.
Ja som vzdy spozornela ked mi bolo zle z kavy a veru bolo to 3xtehotenstvo. Ja som kavoholik a aj moja mama to tak odhalila, lebo som si nedala kavu a to je velmi podozrive u mna. Urob test a uvidis 😉.
@cimage aj moj uplne prvy priznak tehotenstva bol odpor ku kave 🙂 a ja bez kavy neviem zit 😄 a zrazu som ju nemohla ani citit, a to ani z opacneho konca miestnosti
Tvrdnutie brucha ako príznak tehotenstva ťažko, zle s kávy byt môže... Asi som divná ale fialový výtok som ešte nevidela ani nepočula o ňom... Čiže odpoveď ti dá len test, a ak si mala nechránený styk tak je vždy možnosť otehotnenia, ale rovnako sa môže jednať aj o zápal aj o virozu.
Ako si dopadla? 🙂
@zuzana9393 nešlo o tehotenstvo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zvracanie z kávy kľudne môže byť príznak. Ja som tehu už 3x ale také príznaky ako tu niekedy píšete, že tvrdnutie brúska, prsia a pod... To sa mne vždy prejavilo az o pár týždňov neskôr. Prvotný príznak kľudne môže byť to vracanie, napínanie z bežných veci, alebo pachov.