V tehotenstve je krcok maternice dole a tvrdy?
Alebo kolko dni pred ms zmakne ?
Dakujem
@deti95060810 baby to tu zvyknu riesit vela krat len absolutne sa mi cez mobil nechce hladat
moja skúsenosť je, že úplne na začiatku tehotenstva sa podľa toho orientovať nedá a potom keď už vyšiel pozitívny test som to neriešila
Ja som mala úplne dole a tvrdý minuli tyzden a tehotná Niesom menstruacia mi skončila a stále ho mám dole a je tvrdý tak ze si myslim ze každým žena to má inak 🙂
Ano mal by byt dole a tvrdy, ale moc sa podla toho orientovat neda, lebo poloha krcka sa pocas dna vraj meni. Mne to potvrdila az doktorka ze je to tehotenstvom.Ale na uplnom zaciatku to je take vseliake, lebo mi to tak vysvetlila dr, ze krcok mam nizko ale to byva v tehu aj tesne pred ms.
Baby pre upresnenie každej. V tehotenstve je krčok dole a je makky ako pera a uzavretý. To znamená že ste tehotné 🙂
Ahojte, ja len toľko, že mona svokra je sestra na gynde a vravela mi, že krčok počas a tesne pred MS mäkne, pretože je nasiaknutý krvov. Jeho poloha, či je krátky alebo predĺžený určuje veľa faktorov, už len poloha maternice. Ja som si schválne kontrolovala tento stav a poviem vám, že ho mám predĺžený, tvrdý a normalneho tvaru počas MS, a pred ňou je taký rozmaknuty a rozčapnutý. Takže si len musíte odsledovať ako to bežne mávate, nie sa začať spoznávať keď máte podozrenie na tehotenstvo (samozrejme pokiaľ ho plánujete a stále sa nedarí). Ak spozorujete zmenu ako býva váš štandard, tak vtedy môžete uvažovať o tehotenstve ☺️ čo sa týka ovulacie, má byť čo najhlbšie a teda najvyššie, až naň skoro nedočiahnuť a ma byť tvrdý. Tým že je skrátený má umožniť lepší-rýchlejší priechod spermiam k vajíčku.
Ahojte baby ja by som sa chcela opýtať z prijatelom sme to robili a asi o tri dni som mala slabo ružové spinenie trvalo 3 4 dni prsia a pod bruškom ma bolí dosť test som robila v štvrtok a bol negatívni prsia a pod bruškom bolia stále a kŕčkok nejdem nahmatat veľmi ďaleko je
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak toto sú už odborné otázky.... to skôr na nejaké lekárske konzílium treba odoslať...😀