Je tu niekto, kto otehotnel aj pri použitím kondómu?

monca122
30. dec 2010

ahojte, nie som ziadna nevzdelana zenska, ktora nevie ako prebieha oplodnenie (ako to na nete byva zvykom 😀 ) ale ako sa hovori ziadna antikoncepcia nie je 100%tna.. tak by ma zaujimalo ci tu je nejaka, ktora otehotnela pri pouzivani kondomu aj ked sa nepretrhol? hm??

winona24
30. dec 2010

my s priateľom používame len kondómy....HAK nechcem brať....a otehotnela som na prvý "plný zásah" bez kondómu...takže ja len pozitívne môžem hodnotiť...

ja si myslím,že pokiaľ nedôjde k mechanickému poškodeniu kondómu,nemá ako prísť k oplodneniu.... 😉

bosoriak
31. dec 2010

Silvestrovska tema? 😀
Moja dcera je z kondomu, nam sa neroztrhol, ale trochu sa nam zvliekol. Ale vyzeralo to, akoby nic neuniklo, ale kedze to bolo ten mesiac jedinykrat, co sme sa milovali s manzelom, tak to muselo byt ono.
A mame postarku, nie postara, ak by mal niekto pochybnosti 😀

janka_252
18. sep 2012

baby potrebujem pomôct.... S priatelom som mala pohlavný styk no bola som ešte panna a mali sme kondom a aj ked sme mali kondom urobil sa do mňa. Teraz čakám kedy mi prídu krámy.... mám veľmi nafúknuté prsia a stále mám žltý výtok.. cítim sa divne že môžem byť v tom

delideli
18. sep 2012

@janka_252 : spolahlivost kondomov sa udava od 75-85, niekde az 98 percent (udaje zavisia okrem zdroja 🙂 aj na tom,ci je pouzity spravne a ci nedoslo k akejkolvek "nehode")..to znamena,ze teoreticky je aj ked relativne mala sanca na otehotnenie..
skore priznaky tehotenstva (este pred terminom MS) byvaju casto podobne ako predmenstruacne priznaky (vratane "nafuknutych prs) ,takze jednoznacne sa povedat neda..podla vytoku sa tehotenstvo takisto urcit neda,typicky baby popisuju husty biely, ale vela bab ho ma aj uplne normalny..vela urobia aj nervy..
najlepsie bude skusit si urobit tehu test, tie citlivejsie dokazu zachytit pozititivu aj pred ocakavanym dnom MS (skus napr. mamatest,ten je citlivy "10tkovy", a urcite testuj z prveho ranneho mocu)..drzim palce..

malinkaaninka
18. sep 2012

ja mam nafuknute prsia pred každou menštruaciou.a bolia ako 🤐 a ešte ma deň dva predtým dosť dobre bolieva hlava.a pár dní pred mi idú blesky z očí 😅 ale to som odbočíla.
podla mňa sú kondomy spolahlivé.treba šantiť tak,aby nepraskali a nevyzliekali sa..a pohoda.aj keď 100% je len ten paralen medzi kolená 😉

janka_252
18. sep 2012

Keď som to rozpravala kamarátkam som popisovala ake bolo moje "poprvé" a hovorili mi že otehotniet nemôžem 🙂 Ale aj tak mám obavy :/ tak test som si robila vyšiel negatívne ale idem si ešte jeden urobiť 🙂 dakujem 🙂 ... dúfam že nebudem v tom lebo mam taky divny pocit že hej. Aj ked to bolo poprve mam strašne stresy.. 🙂 a dakujemm moc za radu ;))))

rtrr
14. mar 2014

Zdravim chcem sa spitat ket som mal kondom a spravil som sa donej moze byt tehotna? Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre