Dobrý den, potrebujem pomocst. Minulý mesiac 2.6 do 8.6 som mala menzes. Následne od 16.6 do 19.6 som mala čisto hnedý výtok… bez zápachu, bez bolesti… 20.6 som mala školený menzes do 22.6. Nuž, nesedlo mi že by som mala mať menzes zasa keď som ho mala 2.6-8.6 no bola som úplne zmätená a doteraz aj som. Je 4.8 a ja som mala dostať menzes 30.6. No stále nič. S priateľom sme nemali pohlavný styk, a ja som ešte panna ale urobil ma a niesom si tak celkom istá či nemal na ruke spermie alebo pred-ejakulacnu tekutinu. Po blízku sme mali uterák a vytrel si tam ruky tesne po tom ako sa dorobil on… a ruky mal úplne suché, a až tak sa jeho ruky dostali do mojej posvy… prosím vas, je možné ze by som bola tehotná?
Ahoj Nina,
Ak si nemala sex, nemozes byt tehotna.
Ak si panna, nemozes byt tehotna.
Akoze ak dam bokom vsetko ostatne... Vravis ze si mala dostat menzes 30.6., je 4.8. a doteraz za tych 5 tyzdnov ti nenapadlo kupit test ale pises na internet s touto domnienkou?
Tak si zajtra v lekarni kup test a v pripade negativneho testu (vysoko pravdepodobne), zjavne si este mladucka, v prvom rade si nastuduj ochranu lebo s takymito informaciami velmi rychlo tehotna zostanes v blizkej dobe a ani nebudes vediet ako.
@kacena4 opravujem, všetko je Júl.
Ešte stále máte niektoré pocit,že sexuálna výchova na škole nie je potrebná?
Veď toto je sialene
@zuzanockamt ...súhlasím.Ale ak táto téma nie je troll tak vidíš,že rodičia v mnohých prípadoch absentujú.Aj v dnešnej dobe sa žiaľ nájdu rodičia,ktorý o sexe nehovoria pred deťmi.Maju pipika a susku miesto penisu a vagíny.A nesexuju,ale milujú sa.
@colsami naozaj tam nieje nejaká veľká šanca byt tehotnou? Mňa vystrašil ten úplný hnedý výtok už vtedy som mala strach, hneď po tom ako sa skončil výtok, som mala ako keby menzes, nuž trvalo to len tri dni. Mohla to byt teda menstruacia? Alebo ako si to mám vysvetlit? Nikdy predtým sa mi to ešte nestalo.
@ninafigurova a co ti brani v tom, aby si si spravila test?
@ninafigurova v den keby ma priateľ robil prstami, som mala strednú šancu na otehotnenie ak zoberiem že som mala menzes tie tri dni.
@ninafigurova čo mám prosím vas teraz robiť? Teraz mi menzes vychádza na 17.8 myslite si, že mám počkať? Alebo si mam urobiť tehotenský test?
Koľko máš, prosím ťa, rokov? Šanca je vždy a najlepšie ti odpovie tehotenský test. Nesexuj kým o tom aspoň niečo nevieš.
@januska12323 v texte hore spomínam, že som nemala pohlavný styk. A stále som panna.
@ninafigurova skús sa cez prázdniny doucit biológiu 7.rocnika. Pošlem ti aj učebnicu.
@ninafigurova rob si srandu inde. Takato story o uterakoch tu uz bola
Ved je to normalna otazka. Je mlada, je panna, priatel si utrel ruky do uteraka, ale potom jej vlozil prsty do posvy. Je normalne, ze moze mat z toho obavy. Clovek prstom dosiahne az na krcok.
Podla mna je to normalna otazka mladeho cloveka, ktory praveze o "biologii" uvazuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
aj Panna Maria otehotnela ako panna 👍 pockaj kuknem do kristalovej gule....
ale k veci, mesiac si nemala menstruaciu... co takto si spraviť test? bud bude pozitivny akebo nie. kludne si mohla mat zapal a rozhodil sa ti cyklus