Ahojte, je toto ten tradicny duch na pepino teste? Mala som 4 testy, tento mi ostal posledny, zajtra mam dostat menzes. Tie predtym boli po minule razy biele.
@vandica suhlasim s tebou. Krasna ciarka a ani mne nikdy neduchovali 🙂
Skúsi iný test o 2dni a uvidíš. Držím palce
Podľa mňa pozitívny test. U mňa pepino neduchoval. Zavolaj zajtra dr., nech ťa objedná na vyšetrenie, v priebehu 6 týždňa aspoň gestacny vak uvidí, či je v maternici.
Mne presne ukazali 2tehotenstva. Drzim palce, aby to dobre skoncilo 😉
Tento silno zelený je asi ok , falsone pozitívne sú take slabozelene. A toto je čiarka , nie duch. Gratulujem
@maria898 chápem tvoj strach, ale mne ten test príde jednoznačne pozitívny, Veľmi ti držím palce.
@elizabet173 dakujem❤️
@maria898 ahoj,, podľa mna ty máš ten pepino test čo je iba jeden v balení. tie su super, tie, ktoré su nespolahlive su tie z dvojbalení... tento je stopro pozitívny ♥
@banderaska29 bolo to dvojbalenie ma som dve taketo balenia a testy predtym minule mesiace boli negativne. Uvidime no, neostava mi nic len cakat
@maria898 tento je este ten povodny Pepino test, ten bol v poriadku. Teraz su take svetlozelene s napisom HCG. A potom 1 v baleni taky ruzovy a ten je tiez OK.
Podla mna je jasne pozitivny. Tieto mi nikdy neduchovali a ukazali pozitivitu uz 11 DPO, mala.som slabsou ciarku ako Ty a bolo to tehotenstvo.
@maria898 Na Tom dnešnom to je už krásna silná čiarka. Asi by som lekárovi zavolala. Ale myslím ,že skôr ako v nejakom 5tt neuvidí ani žĺtkový vak. Neviem akého máš dr. Ja som pri synovi volala dr a objednal ma ako som ti písala na 5+1tt, inak sestrička tehotné objednáva až na 8tt.
@nina004 no minule ked som im volala vlastne v takej istej situacii len som aj spinila mi kazali prist hned. Ale nechcem zbytocne ist ked aj tak nic neuvidi. Minule ma kukol jasne bolo to skoro nic nevidel ale vzal mi krv no minule to bolo asi biochemicke lebo tak rychlo ako to zacalo aj skoncilo
@maria898 ak mas taketo veci za sebou, co som mala aj ja podobne.. mne kazala dr prist hned. Zobrat krv, nasadit fraxiparine, aj tabletky zospodu na udrzanie plodu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maria898