Ahoj, je toto tehotensky test? Vidiet tam jednu palicku a dva obluciky, ale preco jednu palicku ked sa pise HCG, nie? Tak by malo vidiet dve. Je to test pepino. Ma sa ponorit do mocu na 3-5sekund, namocim a vobec ten moc nejde hore, musim.to tam dat aspon na 10sekund ak nie viac, aby sa to zacalo splhat a aj to mi da tu cierku taku slabsiu. Toto som tam uz mala namocene hadam 20sekund aby ta prvia ciarka bola silnejsia aj tak nie je plna. Aj na prvom teste mi to spravilo, nechapem tomu, co je to za sit.
Ja vidím obyčajný negatívny test
1 palicka je ked je negatívny, 2 ked je pozitívny, nie su 2 automaticky. Ja vidím 1
A čo tam chceš mat? Máš tam jednu ciarku t.z že test je negatívny t.z že tehotná nie si. Keby si bola tehotná bybsi tam mala 2 čiarky
Ja nerozumiem otazke. Ked nie si tehotna, je tam len 1 ciarka. Nie kazda zena, co si robi tehotensky test je tehotna, aby tam boli dve 😅
Je to negativny tehotensky test. Neviem ake obluciky vidis, ale dve ciarky tam budu len ak si tehotna, to nie su automaticky na kazdom 😂
A dobre vidim ze si ho polozila na riadne spinavu varnu dosku?!
Ste vy zeny normalne, hygiena vam nic nehovori? Chytat to za cast ponorenu v moci, ukladar v kuchyni na varnu dosku... 🤦♀️
Igitt ja som si to ni nevšimla že je to varná doska 🤢🤮🤦♀️🙈
Ja viem ze je negativny, ja sa pytam na to zelene a preco ten moc nezareaguje hned aby nacitalo nejaku palicku ale musi to tam byt dlhsie nez 5 sekund
Čože? Ponor to na 3-5 sekúnd, vytiahni, polož na rovný povrch a počkaj, začne to až po chvíľu reagovať. To sa nemá zafarbiť hneď ako to vlozis do moču.
To zelene je cast za ktoru sa test chyta.
Postupuj presne podla navodu - je to tam vysvetlene.
Ty fakt nevieš čítať návod s pochopením? Také ženy ako ty by mali robiť testy či su vhodné na otehotnenie a priviesť dieťa na svet.
Navod pri testoch nie je len na vyplnenie krabicky, ten sa ma precitat a pochopit, az potom testovat.
Nechapete, ok zbytocne to riesit :D
@nafka0483 Teda, ja som uvazovala, ze na com to ma polozene, ja by som v tom varnu dosku nespoznala😀
My to práveže chápeme, to ty si nechápavá
@panda21 ono to nezacalo vobec, musela som zase
@bambulienka25 ale ty tocis uplne o inom nez sa pytam :D
To nereaguje ihned, namočíš a položíš a čakáš
Jasne ja točím o úplne inom 🙈 lebo ty točíš správne nie?
@bambulienka25 ja som.nepytala ci je negativ alebo pozitiv to hadam vidi aj blbec
Čakala si 10 minút a až potom hodnotila? Opakujem, zafarbiť sa to nemá hneď. To zelené je časť, za ktorú to držis, či čo zelené myslíš?
Ty asi cakas, ze to funguje uplne ako pri AG testoch na covid, ze sa tam prezenie ruzova farba a potom sa ukaze ciarka-no, ale tak su to rozne testy, takze aj trochu inak funguju. Urob si test podla navodu, ak budes mat jednu ciarku, tak tehotna nie si, ak dve, tak si. Nie je to ziadna veda. A ake obluciky tam vidis?
@dskjhfdlkdjhl oblúčik z varnej dosky 🤣🤣🤣
@dskjhfdlkdjhl veď aj tie šípky sú skoro na správnom mieste 🤣🤣🤣🙈
@dskjhfdlkdjhl ja sa nepytam na pozitivitu, hovorim.o tom.zelenom ci by tam nemalo byt napisane hcg
Žena a toto riešiš? Takú banalitu? 🤣🙈 nemám slov 🤦♀️
A preco by to tam malo byt napisane? A pytala si sa aj na to, naco som Ti odpovedala, ja som pozitivitu spomenula uz len na zaver. Zato ja stale neviem ake obluciky myslis, pytala som sa🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.